MENÜ

Osmanlıspor-Beşiktaş maçı kaç kaç? Osmanlıspor-Beşiktaş maçının kanalı Bein Sports!

Bugün Osmanlıspor-Beşiktaş çok kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Spor Toto 17. haftada Ankara'da karşı karşıya gelen Osmanlıspor-Beşiktaş maçı kaç kaç? sorusunun cevabı ve Osmanlıspor-Beşiktaş maçının kanalı, canlısı haberimizin detaylarında. Beşiktaş mücadelede 1-0 öne geçti.

Osmanlıspor-Beşiktaş maçı kaç kaç? Osmanlıspor-Beşiktaş maçının kanalı Bein Sports!

Osmanlıspor-Beşiktaş maçına dakikalar kala iki takımın taraftarları da büyük bir heyecan içerisinde. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajda bulunan Beşiktaş, ligin en tehlikeli ekiplerinden Osmanlıspor'a Ankara'da konuk oluyor. Osmanlıspor-Beşiktaş maçı kaç kaç? sorusunun cevabı güncel olarak haberimizde yer alacak. Osmanlıspor-Beşiktaş maçının kanalı ise Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Bein Sports. Sayfayı yenileyerek Osmanlıspor-Beşiktaş maçının skoruna anlık ulaşabilirsiniz.

Osmanlıspor-Beşiktaş canlı anlatım

Karşılaşmadaki ilk atak ev sahibi Osmanlıspor'dan geldi. Sağ kanattan gelişen Osmanlıspor atağında Umar Aminu'nun getirdiği top Beşiktaş ce zasahası içinde boşta kaldı, Siyah-beyazlı oyuncular topu güçlükle uzaklaştırdı.

8. dakikada hızlı hücuma çıkan Anderson Talisca, rakibi Koray Altınay tarafından düşürüldü ve hakem Ali Palabıyık Koray'a sarı kart gösterdi.

14. dakikada Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Marcelo kafayla topu ortaya çevirdi ve Cenk Tosun meşin yuvarlağı filelere gönderdi ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Talisca golle geri döndü!

20. dakikada hılzı gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın pasında Anderson Talisca, ceza sahası dışından ayak içiyle topu tam köşeye bıraktı ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. Brezilyalı futbolcu en son sakatlandığı Gençlerbirliği maçında gol atmıştı.

Karşılaşmanın ilk 30 dakikası geride kalırken topa daha çok sahip olan ve pozisyon bulan ekip konuk takım Beşiktaş oldu. Kanatlardan ve göbekten talisca ile etkili pozisyonlar üreten Beşiktaş oyuna hükmetti.

34. dakikada Quaresma rakibinden topu kaptı ve Beşiktaş'ı hızla atağa çıkardı. Portekizli yıldızın ceza sahasına girmeden dışarıya çıkarttığı topa yeni transfer Ryan Babel'in vuruşu üstten auta gitti.

42. dakikada Ricardo Quaresma, rakibi Muhammed Bayır'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

OSMANLISPOR-BEŞİKTAŞ (CANLI)

Aboubakar yok


Zirve yarışında bulundukları Başakşehir ve Galatasaray’ın haftayı kayıpsız atlatması sonrasında bu karşılaşmasının önemi daha da artan Kara Kartal, deplasmanda rakibini devirip takibini sürdürmeyi planlıyor. Oyuncularını bu mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, Vincent Aboubakar’ın Afrika Uluslar Kupası’nda olması sebebiyle takımı milli yıldız Cenk Tosun’un üzerine kuracak.

Osmanlıspor-Beşiktaş maçı ilk 11:

Osmanlıspor ilk 11'i:
Karcemarskas- Vrsajevic- Numan- Procazka- Muhammed Bayır- Mehmet Güven- Koray- Umar- Maher- Regattin- Webo
Yedekler: Hakan Arıkan, Aykut Demir, Szukala, Raheem Lawal, Erdal Kılıçarslan, Delarge,Rusescu

Beşiktaş ilk 11'i: Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Adriano - Atiba Hutchinson - Oğuzhan Özyakup - Ricardo Quaresma - Anderson Talisca - Ryan Babel - Cenk Tosun
Yedekler:Tolga Zengin, Matej Mitrovic, Tolgay Arslan, Andreas Beck, Kerim Frei, Gökhan İnler, Necip Uysal

2017’nin ilk resmi maçı

Beşiktaş, Osmanlıspor karşılaşmasıyla 2017 yılının ilk resmi maçını oynayacak. Geçen yılın son iki resmi karşılaşmasında ligde Gaziantepspor’u 1-0, Ziraat Türkiye Kupası’nda Boluspor’u 2-0 yenen siyah-beyazlı ekip, 2017’ye de galibiyetle başlamak için Osmanlıspor’un karşısına çıkacak.

Devre arası transfer döneminde Olcay Şahan’ı Trabzonspor’a veren ve Ryan Babel ile Matej Mitrovic’i kadrosuna dahil eden Beşiktaş’ta Anderson Talisca da sezonun ikinci devresi için takımına katkı verebilecek. Sakatlığı nedeniyle ligin ilk bölümünde sadece 6 maçta oynayabilen Talisca, ikinci bölümde siyah-beyazlıların gol yollarında en güvendiği isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ