MENÜ

Medipol Başakşehir, Junior Caiçara ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Bundesliga ekiplerinden FC Schalke 04’ün Brezilya’lı defans oyuncusu Júnior Caiçara ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Medipol Başakşehir, Junior Caiçara ile sözleşme imzaladı

Medipol Başakşehir, Bundesliga ekiplerinden FC Schalke 04’ün Brezilya’lı defans oyuncusu Júnior Caiçara ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Caiçara için kulüp binasında bir imza töreni gerçekleştirildi. Başkan Vekili Dr. Çağatay Kalkancı’nın katıldığı törende kendisini 3,5 yıllığına kulübe bağlayan imzayı atan 27 yaşındaki Júnior Caiçara, 80 numaralı formayı giyecek.

Profesyonel kariyerine Brezilya’nın Santo Andre takımında başlayan ve sırasıyla Bulgar ekibi Ludogarets, Portekiz ekibi Gil Vicente ve son olarak Alman Schalke 04 takımlarında forma giyen Júnior Caiçara’nın, kariyeri boyunca oynadığı 240 maçta 5 gol ve 31 asisti bulunuyor.

Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi flaş gelişme!

Mustafa Saral, Caiçara ile resmi sözleşme imzalanmasının ardından turuncu-lacivertli takımda aynı bölgede görev yapan Cenk Ahmet Alkılıç’ın da kiralık olarak gönderileceğini belirtti. Saral, Cenk Ahmet’in gideceği takımı ise resmi imzanın atılmasının ardından açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Junior Caiçara, Medipol Başakşehir’in ara transfer döneminde İrfan Can Kahveci ve Egemen Korkmaz’dan sonraki 3. transferi oldu.

AA

Medipol Başakşehir, Rajko Rotman’ı Kayserispor’a kiraladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ