MENÜ

İbrahim Üzülmez maç sonu isyan etti

Gaziantepspor teknik direktörü İbrahim üzülmez, Antalyaspor maçı sonrası kadrosunda bulunan bazı oyuncuların mücadele etmemesinden dolayı isyan etti.

İbrahim Üzülmez maç sonu isyan etti

Süper Lig'in 17. hafta maçında Gazinatepspor kendi sahasında Antalyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Mücadele sonrası teknik direktör İbrahim Üzülmez çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İşte Üzülmez'in maç yorumu ve kadro değerlendirmesi;

"Aslında oyuna kötü başlamadık. Duran toptan bizim bulduğumuz pozisyon vardı, direkten döndü. Rakibini fazla baskısı yoktu. 23. dakikada yediğimiz golden sonra oyunun seyri değişti. Sonraki süreçte her şey aleyhimize oldu. Futbolda her şey güllük gülistanlık olmuyor."

"Bazen istediğimiz olmuyor. Gaziantep'te geldiğimiz günden bu yana istediğimiz sonuçları alamadık. 1 puan dahi alamadık. Önce kendim inanmam lazım ve oyuncularıma da inanıyorum. Ancak şunu söylemeliyim ki, saha içinde bu kadar ikili mücadeleden uzak olmamamız lazım. Eğer bu takımlarla baş etmek istiyorsak kalitenin yanında coşkuyu da arttırmamız lazım. Maalesef o coşkuyu ortaya koyamadık."

"Bazı mevkilerde az oyunlarımız var. Kadro yapılanmasında eksiklerimiz var. Sol bek Musa stoper oynuyor. El Yasa sakat sakat oynuyor. Yabancı oyuncuların lisansı yetişmedi. Tabi artık bunları kabul edip Gençlerbirliği maçında takımı ayağa kaldırmamız lazım. Taraftarın tepkisi gayet doğal. Başarıda varsa, başarısızlıkta tepkiler de olacaktır. Mücadele etmek istemeyen arkadaşlarımız önümüzdeki haftadan itibaren aramızda olmayacaklar!"


Haberin Devamı
YORUM YAZ