MENÜ

ÖZET Göztepe-Denizlispor maç sonucu: 2-4

TFF 1. Lig 17. hafta maçında Denizlispor, deplasmanda Göztepe'yi 4-2 mağlup etti. Göztepe'nin gollerini Tayfur Bingol ve jahovic atarken Denizlispor'un gollerini Yasin Ozan(2), Andre Moritz ve Leandro kaydetti. göztepe bu sezon iç sahada ilk mağlubiyetini aldı.

ÖZET Göztepe-Denizlispor maç sonucu: 2-4

TFF 1. Lig'de Göztepe, Ege derbisinde Denizlispor'u konuk etti.

Mücadeleye ev sahibi göztepe etkili başlasa da golü Denizlispor buldu. 41. dakikada Yasin Ozan'ın golüyle ilk yarı Denizlispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Göztepe 2-1 öne geçti

ikinci yarıya Göztepe erken golle başladı. 55. dakikada sol kanattan yapılan ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Tayfur Bingol skora eşitliği getirdi. 70. dakikada Tayfur Bingöl, savunmanın müdahalesi sonrası yerde kaldı ve hakem Murat Özcan penaltı kararı verdi. Topun başına geçen jahovic skoru 2-1'e getirdi.

Bu dakikadan sonra Denizlispor, girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı. 81. dakikada Leandro Kappel sağ kanattan uzak köşeye çok güzel vurdu ve maça denge getirdi: 2-2
5 dakika sonra Leandro'nun asistine bu kez ilk golün sahibi Yasin Ozan klas bir vuruşla Denizlispor'u 3-2 öne geçirdi. 90. dakikada Andre Moritz penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi: 4-1.

Bu skorun ardından Göztepe ligde bu sezon ilk defa evinde mağlubiyet yaşadı. Sarı-Kırmızılılar 31 puanda kalırken Denizlispor 24 puana yükseldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ