MENÜ

Ümraniyespor-Balıkesirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de 17. hafta Ümraniyespor ile Balıkesirspor arasındaki karşılaşma kötü saha şatları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Ümraniyespor-Balıkesirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de 17. hafta heyecanı yarın oynanacak 4 karşılaşma ile başlayacak. TFF 1. Lig'in ilk yarıdaki sürpriz iki ekibi yarın İstanbul'da karşı karşıya geliyor. 1. Lig'de son haftalarda büyük bir çıkış yakalayarak Süper Lig umutlarını devam ettiren Ümraniyespor, istikrarlı bir performans sergileyen Balıkesirspor karşısında alacağı puan/puanlarla çıkışını devam ettirmek istiyor.

Ümraniyespor-Balıkesirspor maçı erletendi.

Ümraniye İlçe Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma 14 Ocak Cumartesi saat 13.00'da başlaması beklenen maç kötü saha zemini nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Özgüç Türkalp, Özgür Ertem,Osman Karakaş hakem üçlüsünün düdük çalacağı mücadele TRT Avaz'dan canlı olarak ekranlara gelecekti. Ümraniyespor-Balıkesirspor maçını ayrıca fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım işe takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor-Balıkesirspor maçı sakat/cezalı listesi

Maç öncesi Ümraniyespor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken Balıkesirspor'da orta sahanın önemli ismi Eray Ataseven sarı kart cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ