MENÜ

Fenerbahçe'de son gün bombası! 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...

Devre arası transfer dönemi bugün bitiyor. Fenerbahçe kimi transfer edecek? Takımdan son gün kimler ayrılacak. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 31 Ocak Salı

Fenerbahçe'de son gün bombası! 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe'nin son gün transfer yapıp yapmayacağı merak konusu. Hernanes, Mehmet Ekici isimleri artık yüksek sesle konuşuluyor. Şampiyonluk yarışında gerileyen sarı-lacivertli takım kadrosuna kimi katacak? Takımdan son gün kimler ayrılacak. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 31 Ocak Salı


FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA GELİŞMELERİ?

Advocaat, “Bizim daha kaliteli isimleri buraya getirmeye ihtiyacımız var” sözleriyle takviye talebini yineledi. Yönetim, transferin son gününde orta sahadaki sorunu çözmek için dört koldan saldırıyor. İşte adaylardaki son gelişmeler... Brezilyalı yıldızın adı Genoa ve Valencia ile de anılıyor. Ancak Genoa orta sahaya Hiljemark’ı alıp, Hernanes’ten tamamen vazgeçti.

Fenerbahçede son gün bombası 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...


Valencia’nın ilgisi sürüyor. Fenerbahçe Yönetimi, Juventus’u kiralama konusunda büyük ölçüde ikna etse de Dick Advocaat’ın bu transfere sıcak bakmaması nedeniyle iş bitirilmedi. Hollandalı hoca, Mehmet Ekici’de ısrarcı. Hernanes’in oyun sistemine tam olarak uymayacağı görüşünde.

Fenerbahçede son gün bombası 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...


Ancak transferin son gününde, Ekici’de olumlu gelişme yaşanmazsa, tecrübeli çalıştırıcı Brezilyalı yıldıza onay verebilir. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Ben Beşiktaş ile anlaştım. Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye vermiyorum” açıklaması yapmıştı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Ben Beşiktaş ile anlaştım. Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye vermiyorum” açıklaması yapmıştı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Ben Beşiktaş ile anlaştım. Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye vermiyorum” açıklaması yapmıştı. Fenerbahçe’nin 2 milyon Euro’luk (8.1 milyon TL) önerisine Muharrem Usta’nın, transferin son gününde nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Usta, geri adım atmazsa; Trabzonspor hem Mehmet Ekici’nin ikinci yarıdaki 700 bin Euro’luk (2.85 milyon TL) maaşını ödeyecek hem de 2 milyon Euro’luk bonservis gelirinden mahrum kalacak.

Fenerbahçede son gün bombası 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...


28 yaşındaki Sambacı, Fenerbahçe’nin teklifi sonrası Corinthians ile sözleşme uzatmaktan vazgeçti. Rodriguinho, Avrupa’da oynama hayalini Sarı-Lacivertliler ile gerçeğe dönüştürmek istiyor.

Ancak bonservisinin yüzde 50’sinin Corinthians, yüzde 40’nın Capivariano ve yüzde 10’nun Atletico MG’de olması, işi zorlaştırıyor. Corinthians, takım için önemli bir isim olan Rodriguinho’yu ucuza kaybetmek istemiyor. 28 yaşındaki oyuncu ise Sarı- Lacivertliler’in teklifinin kabul edilmesi için kulübüne baskı yapıyor.

MEHMET EKİCİ İMZAYI ATTI

Arap saçına dönen Mehmet Ekici transferinde nihayet somut adımlar atıldı. Yaklaşık bir ay önce Fenerbahçe’yle anlaşsa da Trabzonspor’un kendisini Beşiktaş’a satmak istemesi yüzünden eli kolu bağlanan başarılı orta saha, inadından vazgeçmedi ve sarı-lacivertlilere imzayı attı.

Kadro dışı bırakılan oyuncu, bordo-mavililerin başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede “Başkanım haberiniz olsun ben sezon sonu için F.Bahçe ile sözleşme yaptım. Gelecek yıldan itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceğim” ifadelerini kullandı. Usta “Hayırlı olsun” demekle yetinirken, kadro dışı bıraktığı tecrübeli futbolcuyu sezon sonuna kadar affetmeyi düşünmüyor. (Şampiy10)

Fenerbahçede son gün bombası 31 Ocak Salı son dakika transfer haberleri...



Biten transferler - Ara transfer 2017


EMENIKE'Yİ İSTEYEN TAKIM BELLİ OLDU

2. kez geri döndüğü Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ve kendisine takım bulması istenen Emmanuel Emenike'nin, Amerikan Ligi'nden (MLS) 3-4 takımla irtibat halinde olduğu ifade edilmişti.

Bugün Nijerya ve Amarika'da yayın yapan bazı basın kuruluşları, 29 yaşındaki golcü oyuncu için en ciddi teklifi yapan ekibin New York Red Bulls olduğunu açıkladı. Emenike'yle ilgilenen birkaç MLS takımı daha olduğu belirtilse de Nijeryalı ismin New York ekibine daha yakın olduğunun altı çizildi.

Daha önceki yıllarda kadrosunda Jose Altidore, Tim Cahill ve Thierry Henry gibi önemli yıldızları barındıran New York Red Bulls, ligde şampiyonluğu bulunmasa da 2013 ve 2015 yıllarında Supporters Shield'i iki kez müzesine götürmeyi başardı.

AATIF KONYASPOR'A İMZA ATABİLİR

Faslı yıldız, Konyaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe’nin orta sahaya takviye yapması bekleniyor. Advocaat, yönetimle yaptığı görüşmede transfer yapılmazsa Aatif’in takımda tutulmasını istedi.

Bu nedenle tecrübeli oyuncu, son ana kadar bekleyecek. Fenerbahçe transfer yaparsa, Aatif hemen Konya’ya imza atacak. Aksi takdirde, her fırsatta mutlu olduğunu açıkladığı Sarı- Lacivertliler ile sezonu tamamlayacak.

FENERBAHÇE GELENLER

1- Oleksandr Karavayev - (Zorya) Kiralık

FENERBAHÇE GİDENLER

1- Ramazan Civelek (Gaizantep BŞB) Kiralık

SON DAKİKA FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ