MENÜ

David Moyes'tan Jeremain Lens'e sert yanıt!

Sunderland Menajeri David Moyes, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens'in İngiliz kulübüyle ilgili yaptığı yoruma sert bir yanıt verdi.

David Moyes'tan Jeremain Lens'e sert yanıt!

Sezon başında Sunderland'den Fenerbahçe'ye kiralanan ve sezon sonunda kalıp kalmayacağı belli olmayan Jeremain Lens için İngiliz ekibinin hocasından sert bir tepki geldi.

Mirror'da yer alan habere göre, Lens'in Partizani maçının ardından yaptığı açıklamaya tepki gösteren Moyes, ''Senin tüm haklarını elinde bulunduran bir kulübün küme düşmesiyle alakalı yorum yapmak rezillik ve kepazelik. Kulübüne bağlı bir oyuncu böyle bir şeyi söyler mi?'' ifadeleriyle Hollandalı yıldızı ağır biçimde eleştirdi.

Lens'in açıklamasını rezillik olarak değerlendiren İskoç çalıştırıcı, "Antrenmandayken biri gelip 'bunu gördün mü?' diyerek bu açıklamayı gösterdi. Bu açıklama, senin bonservisini elinde bulunduran kulübüne karşı yaptığın büyük bir rezillik" şeklinde konuştu.


Fenerbahçe'nin ara transfer karnesi


Lens'in sezon başında gitmek istediği için kiralandığını belirten Moyes, ''Onunla yalnızca birkaç hafta geçirebildim. Geçen sezon çok fazla şans bulamadı. Sezon başında da ayrılmak istedi ve Fenerbahçe'den teklif gelince Advocaat ile çalışmak istedi'' ifadelerini kullandı.

Jeremain Lens, Fenerbahçe'nin Arnavut takımı Partizani ile karşılaştığı hazırlık maçının ardından konuşmuş ve geleceğiyle ilgili sorulan soruyu yanıtlamıştı.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu belirten Lens, "Burada oynamaktan dolayı çok mutluyum fakat geleceğim benim elimde değil. Umarım burada uzun yıllar görev yapabilirim. Şayet Sunderland küme düşerse transferim daha kolay olur" şeklinde konuşmuştu.

Goal.com


Jeremain Lens, Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ