MENÜ

Slaven Bilic'e büyük darbe! Dimitri Payet...

West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic, yıldız oyuncusu Dimitri Payet'in takımdan ayrılmak istediğini ve antrenmanlara çıkmayı reddettiğini açıkladı.

Slaven Bilic'e büyük darbe! Dimitri Payet...

Slaven Bilic'e Dimitri Payet darbesi... Premier Lig'de 22 puanla 13. sırada olan ve son iki maçında mağlubiyet alan West Ham United'a bir darbe de Fransız yıldızı Dimitri Payet'ten geldi.

Antrenmanlara çıkmıyor

29 yaşındaki oyuncu Ocak transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini ve bu isteği gerçekleşinceye kadar antrenmanlara çıkmayacağını söyledi.

Bilic çok kızdı ve kadro dışı bıraktı

Takımla ilgili absına açıklamalarda bulunan Bilic beklenmedik şekilde Payet konusuna değindi ve İngiltere'deki spor gündeminin tepesine oturdu.

Gonzalo Higuain'den şok eden istek

"Satmayacağız! Para konusunu aştı..."

"Bir problemimiz var. Çok ciddi bir problem. Payet ayrılmak istiyor. Artık kadro dışı" diyerek sözlerine başlayan Hırvat teknik adam, "Biz takıma çok ciddi katkı sağlayan oyuncularımızı satmayacağımızı daha önce de yüzlerce kez söyledik. Payet'i de satmayacağız. Ne olursa olsun! Bu para konusunu da aştı. Konuyla ilgili ona telefon ettim. Bizle oynamak istemediğini söyledi. Bu saatten sonra kadro dışı... Ya davranışlarını değiştirir ya da futboldan uzak kalır. Bazı kulüpler onun kafasını karıştırmış, belli. Transfer dönemi başlar başlamaz ayrılmak istediğini söyledi. Bu kabul edilemez" açıklamasını yaptı.

Slaven Bilice büyük darbe Dimitri Payet...



"Biz ona her şeyimizi verdik"

Payet'i asla satmayacaklarını ve başkanla konuştuğunu söyleyen Bilic, "Biz ona her şeyimizi verdik. Teknik heyet, malzemeciler, takım arkadaşları... Ama o bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu takımın sorumlusuyum ve böyle bir duruma asla izin vermeem." şeklinde konuştu.


Biten transferler - Ara transfer 2017


O takım Paris Saint Germain mi?

İngiliz basınında Payet'in gitmek istediği takımın Fransız PSG olduğu belirtilirken, oyuncunun West Ham'ın küme düşmesi halinde 20 milyon euroluk bedelle serbest kalabieleceği yazıldı. Payet geçtiğimiz sezonun Şubat ayında West Ham United'la haftalık 125 bin poundluk (yaklaşık 625 bin TL) yeni bir sözleşme imzalamış ve kontratını 2021'e kadar uzatmıştı.

29 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon toplamda çıktığı 22 karşılaşmada 3 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ