MENÜ

Beşiktaş, Mehmet Ekici'yle anlaştı! 3+1 yıllık sözleşme...

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Mehmet Ekici'nin transferinde çok kritik bir hamle yaptı. Fenerbahçe ile Trabzonspor anlaşmasına rağmen takasta kullanılmak istenen Aatıf ikna edilemeyince Sarı-Lacivertli kulübe transferi askıda kalan Mehmet Ekici, Beşiktaşlı yöneticiler tarafından ikna edildi.

Beşiktaş, Mehmet Ekici'yle anlaştı! 3+1 yıllık sözleşme...

Fikret Orman'a en yakın isimlerden biri olan yönetici Umut Güner dün akşam bizzat Mehmet Ekici'nin babası ile görüştü. Görüşme sonunda taraflar el sıkıştı, Mehmet Ekici de Beşiktaş forması giymeye razı oldu.

3+1 yıllık sözleşme

Uzun süren görüşmelerde Beşiktaş ile Mehmet Ekici'nin 3+1 yıllık sözleşme konusunda uzlaşma sağladığı bildirildi. Taraflar arasında bir görüşme daha yapılacak. Bu görüşmede Mehmet'in ara transfer döneminde mi yoksa sezon sonu mu kadroya dahil edileceği netleşecek.

Beşiktaş'ta Luiz Rhodolfo yolcu

Ocakta gelirse bonservis ödenecek

Transferin ocak ayı içerisinde gerçekleşmesi halinde Beşiktaş, Karadenez ekibini bir miktar bonservis ödemek zorunda. Bilindiği üzere Mehmet Ekici'nin Trabzonspor ile olan kontratı sezon sonunda sona eriyor.

Güneş sezon sonu istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu transferdeki tutumu da Mehmet Ekici'nin sezon sonunda gelmesi yönünde... Güneş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mehmet Ekici'yi alırsak, Tolgay'ı, Oğuzhan'ı, Talisca'yı satmamız gerek" diyerek şu an için bu transfere çok sıcak bakmadığını ifade etmişti.

Orhan Yıldırım

Caner Erkin mucizesi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ