MENÜ

Vivek Badrinath, Vodafone Arena'yı ziyaret etti

Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik Bölge CEO’su Vivek Badrinath, Vodafone Arena’yı ziyaret etti.

Vivek Badrinath, Vodafone Arena'yı ziyaret etti

Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik Bölge CEO’su Vivek Badrinath, Vodafone Arena’yı ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde stadın yanında meydana gelen saldırıların ardından Şehitler Tepesi adı verilen alana çelenk bıraktı. 10 Aralık’ta Vodafone Arena Stadyumu ve Maçka Parkı’ında düzenlenen iki eş zamanlı saldırıda 40’tan fazla kişi hayatını kaybederken 150’den fazla kişi de yaralanmıştı.

Vodafone Arena’nın Vodafone Grubu’nun Türkiye’ye inancının somut bir örneği olduğunu vurgulayan Badrinath, “Ülkenin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından ve uzun vadeli yatırımcılarından biri olarak, Türkiye’deki operasyonumuzdan gurur duyuyoruz” dedi.

Vodafone Arena’nın çatısı karla doldu

Vodafone Arena’yı ziyaret eden Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO’su Vivek Badrinath, başsağlığı dileklerini paylaştı. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olan Vodafone Arena’yı gezen Badrinath, sponsorluktan duyduğu memnuniyeti “Istanbul’un kalbinde böyle büyük bir yatırıma imza atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” sözleriyle dile getirdi. Ziyareti sırasında geçtiğimiz günlerde stadın yanında meydana gelen saldırıların ardından Şehitler Tepesi adı verilen alana çelenk bırakan Badrinath, saldırılarda yaşamını kaybeden vatandaşlar için Türk halkına başsağlığı diledi.

Vivek Badrinath: “Ülkenin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından ve uzun vadeli yatırımcılarından biri olarak, Türkiye’deki operasyonumuzdan gurur duyuyoruz”
Vodafone olarak Türkiye’ye duydukları güvenin süreceğinin altını çizen Badrinath, şu şekilde konuştu:
“Vodafone olarak Türkiye’nin potansiyeline olan inancımız ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde, Vodafone Türkiye’nin başarılı performansını daha da artırmak için çalışacağız. Vodafone olarak Türkiye’deki ilk 10 yılımızda yaklaşık 20 milyar TL yatırım yaptık. Ülkenin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından biri olarak, Türkiye’deki operasyonumuzdan gurur duyuyoruz.”

Türkiye’ye olan yatırım kararlığının somut bir göstergesinin de Vodafone Arena ve Beşiktaş JK sponsorluğu olduğuna dikkat çeken Vivek Badrinath, “Vodafone-BJK iş ortaklığı 150 milyon doları geçen toplam değeri ile Türkiye spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması. Diğer yandan Vodafone Arena’yı Türk sporuna dijitalleşmenin kapılarını açan önemli bir atılım olarak görüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ