MENÜ

Olcay Şahan resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Bordo Mavili kulüp, Olcay Şahan transferinin detaylarını KAP'a açıkladı.

Olcay Şahan resmen Trabzonspor'da

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor transferde bombayı patlattı ve Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, "Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır." açıklamasını yaptı.

Emmanuel Mas, Joao Pereira ve Carl Medjani transferleri sonrası özellikle Ersun Yanal'ın istediği Olcay Şahan'la da anlaşma sağlandı.

29 yaşındaki orta saha futbolcusu 2012 yılında Kaiserslautern'den Siyah Beyazlılar'a transfer oldu. Olcay, Beşiktaş forması ile 180 maça çıktı 35 gol ve 32 asistlik performansa imza attı.

Olcay Şahan resmen Trabzonsporda



Tecrübeli oyuncu son dönemde özellikle Beşiktaşlı taraftarların hedefin haline gelmiş ve zaman zaman ıslıklanmıştı.

"Beşiktaş önemli bir oyuncusunu kaybetti"


***

İşte Olcay'ın alacağı ücret

Trabzonspor, Beşiktaş'a Olcay Şahan'ın bonservisi için 200 bin Euro ödeneceğini resmen açıkladı.

Olcay'ın Trabzonspor'dan 3.5 yılda kazanacağı ücret de belli oldu. KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Olcay Şahan arasında, 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar (3,5 yıllık) anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre oyuncuya;
2016 - 2017 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret,
2017 - 2018 futbol sezonu için 1.700.000.-EUR garanti ücret,
2018 - 2019 futbol sezonu için 1.700.000.-EUR garanti ücret,
2019 - 2020 futbol sezonu için 1.700.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla,"


Olcay'ın ağabeyinden önemli açıklamalar

Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Olcay Şahan'ın ağabeyi Osman Şahan, kardeşinin transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Osman Şahan, "Transferde Muharrem Usta'nın katkısı büyük. Hocanın da ısrarı transferi bir anda gerçekleştirdi. Fikret Orman'a da teşekkür ediyorum, o da anlayış gösterdi, yardımcı oldu. İnsan tabii üzülüyor ama Olcay profesyonel bir futbolcu. Profesyonel futbolda bunlar var. Olcay yarın Trabzonspor ile antrenmanlara başlayacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş da KAP'a bildirdi

Siyah beyazlılar, 10 numarası Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a satıldığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapan Kartal, şu ifadeler yer verdi:

Profesyonel futbolcumuz Olcay Şahan transferi konusunda Trabzonspor ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; sözleşme fesih bedeli olarak tarafımıza 200.000 Avro ödenecektir.

Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe'nin kupasını çaldı



Biten transferler - Ara transfer 2017

Haberin Devamı
YORUM YAZ