MENÜ

James Rodriguez yıllık 30 milyon euroyu reddetti

Çin Futbolu dünya piyasalarını altüst etmeye devam ederken, Uzakdoğu'nun son atağı ise Real Madrid'li yıldız James Rodriguez için geldi. Hebei China Fortune, James'e yaptığı teklifin ardından Real Madrid'e de inanılması güç bir bonservis bedeli önerdi.

James Rodriguez yıllık 30 milyon euroyu reddetti

Carlos Tevez ve Oscar transferleriyle bu sezon da büyük yıldızları transfer eden, inanılması güç ücretleri haracamaktan çekinmeyen Çin kulüpleri dünya piyasalarını sarsmaya devam ediyor.

Pellegrini, James'i istedi

Manuel Pellegrini'nin çalıştırdığı, Ersan Gülüm ve Stephane Mbia gibi Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı oyuncuların forma giydiği Hebei China Fortune, son olarak Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodgriguez'e teklif götürdü.

Yıllık 30 milyon euro

İspanyol AS'ta yer alan habere göre; vergiler düştükten sonra yıllık 30 milyon euro teklif edilen 25 yaşındaki orta saha Real Madrid'de kalmak ve forma için mücadele edip ilk 11'deki yerini yeniden kazanmak istediğini belriterek bu teklifi reddetti.

Fortune çıldırdı, 110 milyon euro

Real Madrid'le olan sözleşmesi 2020 yılında sonra erecek olan Kolombiyalı için, Hebei China, Madrid ekibine de 80 milyon euro bonservis bedeli önerdi ancak bu teklif de reddedildi.

Çin kulübünün "Ret" cevabı almasının ardından, yapılan teklifi artırarak 110 milyon euroya çıkardığı ancak bu teklife henüz bir cevap verilmediği yazıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ