MENÜ

Trabzonspor'un son gün bombası! Son dakika transfer haberleri 31 Ocak Salı

Trabzonspor'da son dakika transfer haberleri büyük merak konusu. Kadrosunu 6 futbolcu ile güçlendiren Trabzonspor son gün bombası patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili takımın Omar El Kaddouri ile anlaştığı iddia ediliyor...

Trabzonspor'un son gün bombası! Son dakika transfer haberleri 31 Ocak Salı

Trabzonspor devre arası transfer döneminde Hugo Rodallega, Fabian Castillo, Emmanuel Mas, Joao Pereira, Carl Medjani ve Olcay Şahan gibi isimleri kadrosuna katarak 2017'ye harika bir başlangıç yaptı. Peki bordo-mavilii takım Omar El Kaddouri'yi bugün açıklayacak mı? İşte son dakika Trabzonspor tranfser haberleri 31 Ocak 2016 salı...

KADDOURI TRANSFERİ BİTTİ Mİ?

Trabzonspor, Napoli forması giyen Omar El Kaddouri ile anlaştı. Faslı oyuncunun sözleşme imzalarkenki görüntüleri sosyal medyada yayıldı. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor.

5 maçta oynadı

Bu sezon Napoli'de 5 maça çıkan 26 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu milli takımıyla çıktığı 8 maçta 320 dakika sahada kaldı. Faslı futbolcunun Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 800 bin Euro istediği, kulübün ise bu rakamı daha makul seviyeye çektiği ifade edildi. Napoli ile anlaşma sağlanırsa bugün transfer açıklanacak. Ancak anlaşma sağlanmazsa sezon sonu yıldız futbolcu Trabzonsporlu olacak.


İşte karşınızda Omar El Kaddouri


AKAKPO'NUN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

Trabzonspor, Serge Ognadon Akakpo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Serge Akakpo bu sezon Trabzonspor ile 4 lig, 2 de kupa maçına çıktı. Geçtiğimiz sezon ise Serge, Trabzonspor forması ile 10 lig maçına çıktı ve 1 gole imza attı.

İşte Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama;

Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Serge Ognadon Akakpo arasındaki 22.08.2016 başlangıç, 31.05.2017 bitiş tarihli sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.

MEHMET EKİCİ İMZAYI ATTI

Arap saçına dönen Mehmet Ekici transferinde nihayet somut adımlar atıldı. Yaklaşık bir ay önce Fenerbahçe’yle anlaşsa da Trabzonspor’un kendisini Beşiktaş’a satmak istemesi yüzünden eli kolu bağlanan başarılı orta saha, inadından vazgeçmedi ve sarı-lacivertlilere imzayı attı.

Kadro dışı bırakılan oyuncu, bordo-mavililerin başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede “Başkanım haberiniz olsun ben sezon sonu için F.Bahçe ile sözleşme yaptım. Gelecek yıldan itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceğim” ifadelerini kullandı. Usta “Hayırlı olsun” demekle yetinirken, kadro dışı bıraktığı tecrübeli futbolcuyu sezon sonuna kadar affetmeyi düşünmüyor. (Şampiy10)


Biten transferler - Ara transfer 2017

Trabzonspor ara transferi gelenler Ocak 2017

Hugo Rodallega - Akhisar Belediyesi
Fabian Castillo – FC Dallas
Emmanuel Mas – San Lorenzo
Joao Pereira - Sporting Lisbon
Carl Medjani - Leganes
Olcay Şahan - Beşiktaş

Trabzonspor gidenler

Muhammet Demir - Gaziantepspor
Güray Vural - Kayserispor
Mustafa Yumlu - Akhisar Belediye
Muhammet Beşir - 1461 Trabzon

Trabzonspor ile ismi anılan futbolcular

Ryad Boudebouz, Eduardo da Silva, Moussa Konate, Ömer Ali Şahiner, Ashley Young, Ivelin Popov, Deniz Türüç

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN



Haberin Devamı
YORUM YAZ