MENÜ

Trabzonspor'a büyük yıldız: Martin Caceres

Fırtına, Mas ve Pereira transferlerinden sonra Martin Caceres’i de bitirdi. Kariyeri başarılarla dolu Uruguaylı stoperin bugün Türkiye’ye gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından Antalya kampına katılması bekleniyor.

Trabzonspor'a büyük yıldız: Martin Caceres

Ara transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor, bombaları ardarda patlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sağ ve sol bek bölgelerini Emmanuel Mas ve Joao Pereira gibi yetenekli oyuncularla takviye eden Bordo-Mavililer, stoperini de yakın geçmişte dünyanın en iyi savunmacıları arasında gösterilen Uruguaylı yıldız Martin Caceres’le güçlendirdi. Kariyerinde Barcelona, Sevilla ve son olarak Juventus formaları giyme şansı bulan 29 yaşındaki deneyimli oyuncunun bugün Türkiye’ye gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

2 milyon Euro kazanacak

Teknik direktör Ersun Yanal’ın uzun süreli sakatlık döneminden yeni çıkan deneyimli oyuncu için ‘sağlık durumu şartı’ ile onay verdiği öğrenildi. Yanal’ın ‘alın’ talimatı sonrası Cacares’in menaceriyle yeniden temas kuran Bordo-Mavili yönetimin senelik 2 milyon Euro’ya transferi tamamladığı öğrenildi.

Kariyeri başarılarla dolu

En son Juventus forması giyen yetenekli stoperi kariyeri deyim yerindeyse kupalarla dolu. Bu güne kadar Barcelona ve Sevilla da dahil 220 kulüp maçına çıkan ve 11 gol kaydeden Caceres, Juve ile 5 Serie A şampiyonluğu, 2 İtalya Kupası, 1 de İtalya Süper Kupası kazandı. Uruguay Milli Takımı’nda Copa America zaferi de yaşayan Caceres, kısa süren Barça kariyerinde ise La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ