MENÜ

Oleksandr Karavaev: "İnanamadım"

Resmi sözleşmeye imza atan Karavaev, “Menacerim Fenerbahçe’nin teklifini söylediğinde inanamadım, resmi belge istedim. Onu görünce de kalp atışlarım hızlandı” diye konuştu

Oleksandr Karavaev: "İnanamadım"

Fenerbahçe, yeni transferi Oleksandr Karavaev’e dün imzayı attırdı. 6 aylığına kiralanan Ukraynalı futbolcu, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, “Bu transfer ilk olarak basında çıktı. Sonra menacerim bana geldi ve teklifi söyledi. İnanamadım, resmi evrağı görmek istedim. Görünce kalp atışlarım hızlandı!” ifadelerini kullandı. Karavaev, Advocaat gibi bir hocayla çalışıp, yıldız futbolcularla aynı takımda oynamanın kendisi için çok değerli ve önemli olduğunu belirtti.

‘En iyilerinden biri’

Ukraynalı oyuncu, Fenerbahçe’ye karşı forma giydiğini hatırlatarak, “En çok aklımda kalan, taraftarlardı. Statta çok fazla gürültü vardı. Birçok ülkeye gidip, farklı statlarda maça çıktım. Fenerbahçe taraftarlarının dünyanın en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim” sözlerini sarfetti.

‘Hasan Ali zorladı’

Yıldız futbolcu, Zorya forması giyerken, karşısında oynayan Hasan Ali Kaldırım’ın kendisini zorladığını söyleyerek, “Çok güçlü, mücadeleci ve akıllı bir oyuncuydu. Ayrıca Skrtel de bize karşı çok iyi mücadele etmişti” ifadelerini kullandı. Oleksandr Karavaev, 6 ay boyunca elinden geleni yapacağını söylerken, “Burada kalıcı olup olmayacağım, sezon sonunda netleşecek” dedi.


Fenerbahçe'den Rasim Ozan Kütahyalı açıklaması


Fenerbahçe'nin transferi: Oleksandr Karavaev


Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Karavaev kimdir?

Haberin Devamı
YORUM YAZ