MENÜ

Sneijder Çin'e gidecek mi? Menajeri açıkladı

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'ten çok sıcak transfer açıklaması geldi. Hollandalı menajer Sneijder'i Çin'den iki takımın istediğini doğruladı.

Sneijder Çin'e gidecek mi? Menajeri açıkladı

GalatasarayWesley Sneijder'in menajeri Guido Albers iki Çin Kulübü'nün oyuncusunu istediğini açıkladı. Hatırlanacağı üzere başkan Dursun Özbek transfer teklifi gelirse Sneijder ve Podolski'yi satabileceklerini söylemişti.

Galatasaraylı futbolcular ile ilgili Çin dedikoduları konuşulurken, Fcinter1908'e konuşan Sneijder'in menajeri Guido Albers, iki Çin kulübünün Sneijder’i istediğini duyurdu. Albers “Oyuncumun Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. Çin kulüpleri Galatasaray ile iletişime geçmişler ancak henüz bize ulaşan resmi bir teklif yok” dedi.

7.5 milyon euro'yu getiren alır

“Bu transferin ocak ayında gerçekleşme ihtimali var mı? sorusuna ise Albers şöyle yanıt verdi: “Neler olacağını göreceğiz. 7.5 milyon Euro’yu getiren kulüp onu transfer edebilir. Şu anda Galatasaray ile sözleşmesi var.”

Son Dakika Galatasaray transfer haberleri 13 Ocak Cuma

Çin’den gelecek teklifi değerlendireceklerini belirten Sneijder’in menajeri, “Vereceğimiz kararda teklifin içeriği önemli. Wes şu anda Galatasaray’da mutlu, İstanbul’u seviyor. Kulüpten ayrılmasını gerektirecek bir durum yok” şeklinde konuştu.

Alexandre Pato bombası!

Özbek satabiliriz demişti

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuşan Galatasaray başkanı Dursun Özbek teklif gelirse oyuncu satabileceklerini söyleyerek "Muslera, Sneijder ve Podolski'ye şu an teklif yok. Muslera takımda kalmalı ama Sneijder ve Podolski konusunda gelecek olan iyi tekliflere açığız. Çin'den teklif bekliyoruz. Bu isimlere iyi rakamlarda teklifler gelirse düşünürüz" cümlesini kurmuştu.

Dursun Özbek: Çin'den gelecek teklifleri bekliyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ