MENÜ

Eren Gülbey, Amerika yolcusu

Daha önce Beylikdüzü Basketbol Akademisi’nde forma giyen 1998 doğumlu genç yetenek Eren Gülbey, yaz döneminde eğitim ve spor hayatına Amerika Birleşik Devletleri’nde devam edecek.

Eren Gülbey, Amerika yolcusu

Beylikdüzü Basketbol Akademi, Genç Erkek Basketbol Takımı’nda başarılı bir profil çizen 1.80 boyundaki Eren Gülbey, Haziran ayında Amerika’ya giderek, sonbaharda kolej kariyerine başlayacak. Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki oyun kurucu, eğitim ve spor hayatına Amerika’da devam edecek.

Basketbol oynamaya 8 yaşında başlayan genç oyuncu, 2015 yılında LasVegas'takiImpactBasketball Academy yaz kampına katılarak spor hayatı adına önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Basketbol oynadığı dönemlerde: Beylikdüzü Basketbol Akademi'de bir şampiyonluk, 3 tane de üçüncülük başarısı elde etti. 2013 BP Cup Özel Turnuvası’nda "Blok Kralı" seçilen oyuncu, 2014 yılında ise "Asist Kralı" unvanını kazandı.

ABB International Academy katkıları ile Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim ve spor hayatına başlayacak olan Eren Gülbey konuyla ilgili: ”Basketbol oynamaya başladığım ilk zamanlardan beri her zaman aklımda Amerika’ya giderek orada kendimi geliştirmek vardı, bu yüzden şuan çok mutluyum. Her zaman başarıya giden yolun disiplinli bir şekilde çok çalışmaktan geçtiğine inandım. Bu inancımı, hem Amerika'da yabancı dilimi geliştirmek hem de iyi bir basketbol eğitimi alarak devam ettirmek istiyorum. Geçirdiğim tüm bu zorlu süreçlerde bana destekte bulunarak yanımda olan, kafamdaki tüm sorulara içtenlikle cevap veren ABB International Academy ekibi ve kurucusu Kaan Onat Kalkan’a teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi ve her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak daha da iyi yerlere geleceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ