MENÜ

Karavaev'in kefili Rebrov!

Ukraynalı teknik adamın uyarısı sonrası Karavaev için son söz Advocaat’a bırakıldı. Hollandalı hoca hem savunma hem de orta sahada iki kanatta da görev yapabilen yeni oyuncunun transferine ikinci yarıdaki zorlu maratonda elinin güçlenmesi için onay verdi.

Karavaev'in kefili Rebrov!

Ara transferde Fenerbahçe’nin renklerine kattığı Alexander Karavaev’in sürpriz şekilde sarı lacivertlilere transferinin perde arkasında, Dinamo Kiev’in hocası Sergiy Rebrov’un olduğu ortaya çıktı...

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu an Dinamo Kiev’in teknik direktörlüğünü yapan Rebrov, Karavaev hakkında “İyi oyuncu, alırsanız size faydalı olur” deyince transfer için son karar Dick Advocaat’a bırakıldı.

Hollandalı hoca, ülkesinde kendisine yardımcı olan scout ekibinden Karavaev ile ilgili son raporları alıp, kendisine gönderilen analiz görüntülerini izledi.

Luigi Datome'dan terör açıklaması

İKİ BÖLGEDE DE OYNUYOR

Tecrübeli teknik adam da Ukraynalı oyuncunun kendilerine faydalı olabileceğini yönetim kuruluna iletildi ve son karar böylece verildi.

Karavaev’in transferiyle sarı lacivertliler kanatlarda çok yönlü bir oyuncuya kavuşmuş oldu. Hem sağ bek, hem orta alanın sağında hem de solunda oynayan Karavaev’in en etkili olduğu mevki ise orta alanın sağı.

Oyuncuyu burada oynattığı zaman Lens’i sola almayı planlayan Advocaat, genç futbolcudan zaman zaman Volkan Şen’in yerine sol kanatta da faydalanabileceğini düşünüyor. İki kanadı da iyi kullanabilen Karavaev, Advocaat’ın elini ikinci yarıda çok rahatlatacak.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe'den Mehmet Ekici için yeni plan



Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ