MENÜ

Abdulah Avcı: Benden sonra geleni alkışladılar

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, TRT Spor'da çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdulah Avcı: Benden sonra geleni alkışladılar

TRT Spor'da konuşan Abdullah Avcı, Türk futbolunun temel sorunun eğitim ile ilgili olduğunu ifade ederek zamanında kendisini eleştirenlerle ilgili olarak, "ben Dünya Kupası'ndan sonra bıraktığımda 4. oldum, eleştiri aldım. Benden sonra gelen de 4. oldu alkışlandı" dedi.

"Benden sonra gelen de 4. oldu alkışlandı"

Türk futbolunun sorunlarına değinen Avcı, "Türk futbolunun sorunu temel eğitim ile alakalıdır. TFF'nin 1. temel görevi A Milli Takım değildir" dedi. Kendisiyle ilgili eleştirilere cevap veren başarılı teknik adam, "ben Dünya Kupası'ndan sonra bıraktığımda 4. oldum, eleştiri aldım. Benden sonra gelen de 4. oldu alkışlandı" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Abdullah Avcı'dan sonra A Milli Takım''da göreve gelen Hollandalı Guus Hiddink daha sonra yerini Fatih Terim' bırakmıştı.

"Sol ayaklı değerli stoper"

Egemen Korkmaz transferi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Avcı, "Egemen A Milli Takım'dan da oyuncum benim. Bugünün futbolunda sol ayaklı stoper değerli. Egemen'in de olması rekabet, kazanma ruhu da yüksek, umarım bizimle birlikte olacak" dedi.

"Tunay Torun'u isterim"

Kasımpaşa'dan Tunay Torun'u istediğini de açıklayan başarılı teknik adam, "Tunay Torun Milli Takım'dan oyuncum. Değerli bir oyuncu. Gönlüm ister transferini. Ama Kasımpaşa'nın oyuncusu. Transfer kulüpler arasında olur, ama ben isterim olmasını" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ