MENÜ

Eski hocası Puel, Ben Arfa'ya övgüler yağdırdı

Premier Lig ekiplerinden Southampton'da görev yapan Claude Puel, PSG'de takımdan ayrılması gündemde olan ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Hatem Ben Arfa hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Eski hocası Puel, Ben Arfa'ya övgüler yağdırdı

Geçtiğimiz sene Ligue 1 ekiplerinden Nice'de Fransız futbolcuyla birlikte çalışma şansını yakalayan Puel, eski öğrencisi hakkında "PSG en kısa sürede Ben Arfa'nın yeteneklerinin farkına varacaktır. Bana göre o eşsiz bir oyuncu. Onu biriyle kıyaslamak istemem ama eğer buna mecbur kalırsam Arfa Ibrahimovic'e benzer derdim. Kendini gösterebilmesi için ekipte önemli biri olduğuna inanmalı. Ibra gibi cüretkar ve yetenekli ve bence bu çok sıradışı bir özellik." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği 29 yaşındaki futbolcunun gayet fit olduğununda altını çizen teknik adam: "Eleştirildiği ve sürekli forma giyemediği takdirde yeteneklerini sergileyemeyecektir. O, 15 dakika oynayacak genç futbolculardan değil. Gayet olgun ve adeta oyununda risk almak isteyenlerin kullanmak isteyeceği bir silahtır" şeklinde görüş belirtti.

İkilinin hala yakın ilişkileri olduğu biliniyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Lens kalacak mı? Fenerbahçe transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

Haberin Devamı
YORUM YAZ