MENÜ

Survivor Sema Apak kimdir? Survivor Sema elenecek mi?

Sema Apak, Survivor 2017 kadrosundaki atletlerden... Survivor izleyicileri Sema Apak kimdir, Survivor Sema sorusunun cevabını meral ediyor. Survivor Sema, 25 Nisan eleme gecesinde Şahika Encümen ve Sabriye Şengül ile birlikte eleme adaylarından oldu. Survivor Sema Apak ile ilgili bilgiler ve diğer tüm detaykar haberimizde.

Survivor Sema Apak kimdir? Survivor Sema elenecek mi?

Survivor Sema, Survivor 2017 kadrosunda ünlüler takımına seçilmiş milli sporculardan... Sema Apak, Survivor 2017 kadrosuna girmesi ile gündem olan Sema Apak, gösterdiği performans ile de gündem olmaya devam ediyor. Vatandaşlar Sema Apak kimdir? sorusunun yanıtını arıyor. Milli atlet olan Survivor Sema Apak hakkındaki tüm bilgiler haberimizin detayında...

Survivor 2017 yarışmacısı Sema Apak kimdir?


1985 Bursa doğumlu olan Sema Apak 400m engelli yarışlarındaki başarılarır ile tanındı. 1.69 m boyunda 54kg ağrlığında olan Sema Apak, 400 metre engelli yarışında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Son zamanların oldukça başarılı isimlerinden biri olan Survivor Sema Apak sevgilisi kimdir, evli mi ve eşi kim gibi sorulardan ziyade Sema Apak sevgilisi var mı ve kimi seviyor gibi sorular oldukça sık olarak yöneltilmektedir. Öyle ki kendisi hem çok güçlü bir kadın olmasıyla hem de oldukça sempatik tavırları ile kısa zamanda kendisine çok büyük bir fan kitlesi elde etmiştir. Bu kitle sürekli olarak güzeller güzeli yarışmacımızın aşk hayatını sorgulamaktadır. Hemen bu konuda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeden önce başarılı sporcumuzu sizlere tanıtalım.

Kendisi 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa ilinde dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışları ile kısa sürede adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Sema Apak boyu 1.69 kilosu ise 54’tür. Onun hakkında bilinenler sadece bunlarla da sınırlı değildir. Kendisi Enkaspor’un atletlerinden biridir. Çok önceki zamanlarda heptatlon branşında boy göstermiştir. Aynı zamanda 400 metre engelli branşında 56.62 saniyelik derecesi ile büyük bir başarı elde etmiştir desek herhalde oldukça doğru bir ifade kullanmış olacağız. Onun aşk hayatı hakkında bilinen en net bilgi ise antrenörü ile evli olduğudur. Onun aşk hayatını merak edenler için hemen bu konuya açıklık getirelim. İşte detaylar…

Bu sabah açıklandı! İşte TEOG 2. nakil sonuçları

Survivor Sema Apak kimdir Survivor Sema elenecek mi


EŞREF APAK İLE EVLİ...

Survivor Sema Apak eşi kim gibi sorular çok daha fazla yöneltilmektedir. Hemen bu konuda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirecek olursak belirtmek isteriz ki güzeller güzeli yarışmacımızın aşk hayatı oldukça sessiz ve sakin bir şekilde ilerlemektedir. Çünkü onun adı bu zamana kadar sadece tek bir kişi ile anılmıştır. Öyle ki sizlerinde bildiği gibi sempatik güzelimiz şu anda evlidir. Sema Apak eşi Eşref Apak olarak bilinmektedir. Çiftimizin aşk hayatı oldukça mükemmel bir şekilde ilerlemektedir. Bilinen o dur ki güzeller güzeli yarışmacımızın eşi kendisinin aynı zamanda da antrenörüdür. Bakalım çiftimizin aralarında ne gibi gelişmeler gündeme gelecek. Umarız Sema Apak ve sevgilisi yani daha doğru bir tabir ile eşi Eşref Apak hakkında çok daha net bilgiler gündeme gelir. Kendilerine aşk hayatlarında bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ