MENÜ

Süleyman Belli disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı Kütahya il hakemi Süleyman Belli, Ortaköy'de bir gece kulübüne yapılan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği 65 kişinin yaralandığı saldırı sonrası yaptığı paylaşım ile şok etti. Belli, Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Süleyman Belli disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı Kütahya il hakemi Süleyman Belli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şok etti.

"Noldu noel babanız hep hediye getirecek değil ya"

Ortaköy'de bir gece kulübüne yapılan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği 65 kişinin yaralandığı saldırı sonrası "Noldu noel babanız hep hediye getirecek değil ya. İçtiğiniz rakı, biralar öbür tarafta şefaatçiniz olur dermişim avcunuzu yalayın" şeklinde paylaşım yapan ve gülen emojiler koyan Süleyman Belli'nin yapılan bu paylaşım büyük tepki çekti.

Süleyman Belli daha sonra bu paylaşımını kaldırdı.

İşte Süleyman Belli'nin sosyal medya hesabından Ortaköy saldırı ile ilgili yaptığı paylaşım:

Süleyman Belli disipline sevk edildi


Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi

Skandal paylaşımda bulunan Süleyman Belli, TFF tarafından Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Hukuk Müşavirliği'nce 02.01.2017 tarihinde Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

İl Hakemi SÜLEYMAN BELLİ'nin "sosyal paylaşım sitesinde milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı yazı, yorum ve paylaşımlarda bulunması" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 38/a. maddesi uyarınca 02.01.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak AFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ