MENÜ

Beşiktaş'ın istediği Holger Badstuber kimdir?

Beşiktaş yönetimi, Bayern Münih'in dev stoperi Holger Badstuber'i transfer etmek istiyor. Peki Badstuber kimdir boyu kaç hangi bölgelerde oynuyor?

Beşiktaş'ın istediği Holger Badstuber kimdir?

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş özellikle stoper bölgesi için arayışlarını devam ettiriyor. Siyah-beyazlı takım Alman devi Bayern Munih'in tecrübeli stoperi Holger Badstuber'i gündemine aldı.

Badstuber kimdir?

Holger Badstuber 13 Mart 1989 Almanya doğumlu. Defansta görev yapan Alman futbolcu Bayern Münih'te forma giyiyor.

27 yaşında ve 1.90 boyunda olan Badstuber 2002 yılında Stuttgart'tan Bayern Munih alt yapısına transfer oldu. Bayern'in bütün alt yaş kategorilerinde forma giyen yıldız adayı 2009-2010 yılından itibaren A takım forması giymeye başladı.

Bayern Munih forması ile 171 maça çıkan ve bir ara piyasa değeri 22 milyon euro'ya kadar çıkan Badstuber 2 gol atma başarısı gösterdi. İlk 3 sezonda takımın değişmez isimlerinden biri olan Alman futbolcu son yıllarda Bayern'de çok fazla forma şansı bulamadı.

Beşiktaşın istediği Holger Badstuber kimdir


31 kez milli oldu

Sezon sonunda Alman kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Badstuber, 1.90 lık boyu ile özellikle hava toplarında çok etkili. Liderlik vasfına sahip olan ve geriden oyun kurmada son derece başarılı olan 27 yaşındaki futbolcu, 31 defa Almanya A Milli Takımı formasını da giydi.

Bu sezon sadece 4 maçta forma giyen Badstuber'in, sürekli oynayabileceği bir takımda forma giymek istediği için Bayern Münih'ten ayrılma kararı aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ