MENÜ

Galatasaray'ın hedefi Kaan Ayhan

Savunmaya takviye arayışları doğrultusunda Gençlerbirliği’nden Ahmet Çalık’ı bitirme aşamasına getiren Galatasaray, rotayı Almanya’ya çevirdi. Performansıyla Türk Milli Takımı’na kadar yükselen 22 yaşındaki stoper Kaan Ayhan, Aslan’ın ikinci hedefi oldu.

Galatasaray'ın hedefi Kaan Ayhan

Galatasaray’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Savunma hattına takviye arayışları doğrultusunda Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki stoperi Ahmet Çalık’ı gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, bu girişimin ardından rotayı Almanya’ya çevirdi.

Galatasaray Yönetimi, sezon başında Schalke’den Fortuna Düsseldorf’a transfer olan Kaan Ayhan’ın peşinde. Performansıyla Türk Milli Takımı’na kadar yükselen ve Fatih Terim’in gözdesi olan Kaan da tıpkı Ahmet gibi 22 yaşında ve gelecek vaat ediyor. Almanya 2. liginde sahne alan Düsseldorf, genç savunmacı için 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Galatasaray’dan talep edilen bonservis parasının ise 1.5 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.


Chedjou 6 milyon'a Katar yolcusu


Takımı gençleştirmek istiyorlar

Kaan’a da yıllık 1.2 milyon Euro civarında garanti ücret teklif edileceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin asıl hedefi ise bu takviyelerle birlikte yeni jenerasyon Türk gençlerini elde tutarak, geleceğin takımını oluşturmak. Bu yüzden Ahmet Çalık ve Kaan Ayhan gibi oyunculara yatırım yapmaya karar veren Galatasaray Yönetimi, yavaş yavaş yaşlı oyuncularla yolları ayırıp daha genç bir takım oluşturmak istiyor.

Metin Karabaş


Podolski Çin'e gidiyor! İşte bedeli

Haberin Devamı
YORUM YAZ