MENÜ

Beşiktaş'ın yeni forvet adayı: Jonathan Calleri

Siyah-Beyazlılar, Slaven Bilic’in takımı West Ham United’ta kiralık olarak görev yapan Arjantinli golcünün peşine düştü. Kulübü Deportivo Maldonado’yla el sıkışan yönetimin, 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmeye yakın olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş'ın yeni forvet adayı: Jonathan Calleri

Sezon başında Portekiz devi Porto’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Vincent Aboubakar’ın istikrarsız bir görüntü çizmesinin ardından yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu sonrasında forvet transferi için harekete geçmişti.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı idarecilerin son olarak gündemlerine Jonathan Calleri’yi aldığı ortaya çıktı. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ta kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu için kulübü Uruguay temsilcisi Deportivo Maldonado’yla görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlı idarecilerin, 4 milyon Euro’ya el sıkıştığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, West Ham’da bu sezon sadece 6 Premier Lig mücadelesinde görev yapan Arjantinli oyuncunun da, Hırvat menacer Slaven Bilic’in kadro alternatifleri arasında yer almadığı için erken ayrılığa sıcak baktığı konuşuluyor.

Son dakika Ersan Gülüm Beşiktaş'ta! Transfer haberleri 12 Ocak Perşembe


Beşiktaş'a yeni sol bek Eduard Sobol kimdir?


Arjantin’de şampiyonluk yaşadı

Geçen sezon kiralık olarak görev yaptığı Brezilya temsilcisi Sao Paulo’da 31 karşılaşmada 16 gollük performans sergileyen Arjantinli futbolcu, önceki dönemde de Boca Juniors’ta 30 mücadelede 13 kez rakip fileleri sarsmıştı. Boca formasıyla 2015 yılında Arjantin Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Calleri, ülkesinin en önemli yıldız adayları arasında yer alıyor. Geçen yaz Rio de Janeiro’da yapılan Olimpiyat Oyunları’nda Arjantin U23 Milli Takımı’yla görev yapan başarılı oyuncu, 3 karşılaşmada 1 gol atmayı başarmıştı.

Orhan Yıldırım

9 Ocak Milli Piyango sonuçları - Otomatik Bilet Sorgulama


Beşiktaş'ın alternatifleri: Martinez ve Torres

Haberin Devamı
YORUM YAZ