MENÜ

Arif Şahin: Galatasaray bizi görünce sinirlendi!

Radyo Bilyoner'de Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Futbolun Aktörleri'ne bağlanan Tuzlaspor'un dün akşam Galatasaray'a mükemmel bir gol atan başarılı oyuncusu Arif Şahin, tarihi galibiyeti değerlendirdi.

Arif Şahin: Galatasaray bizi görünce sinirlendi!

Aldıkları kritik 3 puanla gruptan çıkma yolunda çok önemli bir mesafe katettiklerini dile getiren Arif Şahin şunları söyledi:

'De Jong tendonuma bastı'

"Bizim için çok önemli bir maçtı. Galatasaray büyük takım. Karşılarına istemedikleri bir oyun çıkınca sinirlendiler. Kırmızı kartlar da bu yüzden oldu zaten. De Jong tendonuma bastı, sinirlendim... Eskiden agresif bir oyuncuydum ama artık çocuğum var ve daha sakinim. Bu yüzden cevap vermedim ona. Ancak çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Bence bu yüzden sinirlendiler. Takımımız çok genç. Onları motive ettik tecrübeli oyuncular olarak. Herkese çok keyif verdiğimiz bir maç oldu. Kupa maçları bizim genç oyuncularımız için çok önemli bir vitrin. Bu oyuncuların kendilerini ifade etmesi gerekiyor."

'Önde görünce...'

"Benim attığım gole gelince... Cenk'i önde gördüm, yakaladım ve vurdum. O pozisyonları iyi takip ederim. Elimden geldiğince güzel bir vuruş oldu. Normalde pek böyle şutlar atmam ama iyi de takip ederim kaleciyi. Sezon başında hatır gönülle Tuzlaspor'a geldim. Ama bazen birkaç adım ileri gitmek için bir adım geri gitmek lazım. TFF 1. Lig'de futbol her geçen sene daha kötüye gidiyor. Eskiden durum bu kadar kötü değildi. Çünkü hocalar sadece önlem almayı düşünüyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ