MENÜ

Felipe Melo, Palmeiras'a transfer oluyor

Ülkemizde 4 sezon Galatasaray forması giyen Felipe Melo ülkesine dönüyor. Brezilyalı futbolcunun, son şampiyon Palmeiras ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Felipe Melo, Palmeiras'a transfer oluyor

Felipe Melo'nun Brezilya'ya dönme hayali gerçek oluyor.

Kariyerini ülkesinde sonlandırmak istediğini defalarca dile getiren 33 yaşındaki futbolcunun Palmeiras'a transferi imzaya kaldı.

Brezilya basınına göre Melo, son şampiyon Palmeiras'la aylık 85 bin Euro'dan 3 yıllık kontrata ''Evet'' dedi.

Ancak Inter'le sözleşmesi devam eden deneyimli oyuncuyu transfer etmek isteyen Palmeiras'ın, Milano kulübünü de ikna etmesi gerekiyor.

Yılbaşından sonra Brezilya ekibinin, Inter'le görüşmelerde bulunarak, yeni yılın ilk haftasında transferi duyurması bekleniyor.

Chedjou'dan transfer açıklaması!

Flamengo taraftarı çok kızacak!

Melo'nun Palmeiras'a transferinin gerçekleşmesi halinde, kariyerine başladığı Flamengo'da taraftarların yıldız futbolcuya nasıl bir tepki göstereceğiyse şimdiden merak konusu... Keza Melo'ya teklif götüren takımlar arasında Flamengo'nun da yer aldığı, ancak Palmeiras'ın yüksek teklifi nedeniyle Melo'nun bu tercihte bulunduğu öne sürüldü.

Flamengo'da başlayan kariyerinde milli takıma kadar yükselen ve Dünya Kupası'nda boy gösteren Melo, Juventus, Fiorentina ve Galatasaray gibi üst düzey takımlarda forma giymişti.

Hatem Ben Arfa'da son dakika!

Haberin Devamı
YORUM YAZ