MENÜ

Boluspor-Yeni Malatyaspor hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

TFF 1.Lig'de 16. hafta ligin iki iddialı ekibini karşı karşıya getiriyor. Boluspor evinde Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Peki, Boluspor-Yeni Malatyaspor hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? detaylar haberimizde.

Boluspor-Yeni Malatyaspor hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

TFF 1.Lig'de 16. haftada ligin iddialı ve başarılı iki ekibi karşı karşıya geliyor. Boluspor evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Sporseverlerin heyecanla beklediği Boluspor-Yeni Malatyaspor maçında galip gelen takımın liderliği ele geçirmesi mümkün. Lige çok iyi bir giriş yaptıktan sonra son 5 haftadır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, zorlu Bolu deplasmanından 3 puanla dönerek yeni bir seri yakalamak istiyor. Boluspor ise evinde hata yapmak istemiyor.

Boluspor-Yeni Malatyaspor hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek maç saat 13.00'da başlayacak. Ayrıca mücadeleyi fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

Boluspor-Yeni Malatyaspor maçı öncesi sakat/cezalı listesi

Boluspor2da kaleci Soner Şahin sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Yeni Malatyaspor'da ise Austin Amutu, Vedat Kapurtu sakatlığından ötürü Ahmet Burak Solakel ise sarı kart cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ