MENÜ

Son Dakika Galatasaray transfer haberleri 13 Ocak Cuma

Galatasaray Ahmet Çalık transferini KAP'A bildirdi. KAP'a bildirilen rakamlara göre Ahmet Çalık Galatasaray'dan yıllık 900 bin euro net ücret alacak. Transferde son durum nedir? İşte 12 Ocak Perşembe son dakika Galatasaray haberleri...

Son Dakika Galatasaray transfer haberleri 13 Ocak Cuma

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi. Sarı-kırmızılı takım Ahmet Çalık transferini KAP'a bildirdi. Chedjou ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bruma Galatasaray'dan yeni sözleşme ile ne kadar kazanacak? Podolski'nin Çin'e transferi ile ilgili yeni açıklama var. İşte 12 Ocak Perşembe son dakika Galatasaray haberleri...

İŞTE AHMET ÇALIK'IN ALACAĞI ÜCRET

Galatasaray
, stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir temasta bulunduğu Ahmet Çalık transferini bitirdi. Galatasaray, Ahmet Çalık ile ilgili detayları KAP'a bildirdi. Buna göre 2.5 milyon EURO bonservis bedeli ödenen Ahmet Çalık , Sarı Kırmızılılar ile de 4.5 yıllık arlaşmaya vardı. Ahmet Çalık, Galatasaray'dan yıllık 900 bin EURO net ücret alacak. Ayrıca TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında Galatasaray'ın alacağı her bir puan için 5.000 EUR puan primi ödeyecek. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenecek.


CHEDJOU: HAZİRAN'A KADAR BURDAYIM

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in gözden çıkardığı, yönetim kurulunun da satışına onay verdiği Aurelien Chedjou geleceği ile ilgili açıklama yaptı. Kamerunlu savunma oyuncusu bir Galatasaray taraftarının, "Bizimle misiniz?" sorusunu yanıt verdi. Chedjou, "Hala haziran ayına kadar kontratım var" diyerek, İstanbul'da kalacağının sinyalini verdi.

Biten transferler - Ara transfer 2017

ÇİN'DEN PODOLSKI AÇIKLAMASI

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ederken Lukas Podolski'nin akıbetinin ne olacağı da merak ediliyor. Goal Çin'in edindiği bilgilere göre Çin ekibi Beijing Guoan'ın sportif direktörü Shao Jiayi, Çin basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada Podolski'nin harika bir futbolcu olduğunu ancak onu transfer etmek gibi bir niyetleri olmadığını belirterek, ''Podolski çok iyi bir oyuncu ancak bizim transfer hedefimiz değil. Bütün bu söylentilerin nereden çıktığını düşünüyoruz ve kafamız karışıyor'' ifadelerini kullandı.

BRUMA NE KADAR KAZANACAK?

Galatasaray'da sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan ve yıllık 1.2 milyon Euro olan ücretinde iyileştirme yapılarak kontrat uzatılmak istenen Bruma, maç başı ücretler ve ekstra primler hesaplandığında net maaşının yaklaşık 2 katını kazanacak.

Sezonun ilk yarısında 20 maçta forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, 6 resmi karşılaşmada daha sahaya ilk 11’de çıkması halinde 300 bin Euro prim alacak. 20 bin Euro olan maç başı ücreti sayesinde şimdiden 400 bin Euro’yu hak eden Bruma, sezonun ikinci yarısında da 20 maça çıkarsa toplamda 800 bin Euro’yu cebine koyacak.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ İSİMLER

1- Eduardo Wargas

2- Memphis Depay

3- Kerem Demirbay

4- Nuri Şahin

10- Ahmet Çalık (Transfer bitti)

11. Aleix Vidal

12. Garry Rodrigues (Transfer bitti)

13- Pato

GALATASARAY'DA TAKIMDAN AYRILMASI MUHTEMEL İSİMLER

1- Aurelien Chedjou

Karşılıklı olarak anlaşma sağlandı. Sözleşmesi fesh edilecek.

2- Salih Dursun

2018 yılında sözleşmesi sona erecek. Antalyaspor ile anlaştı.

3- Hamit Altıntop

Sözleşmesi fesh edildi.

4- Birhan Vatansever

Yetenekli futbolcu Türkiye Kupası maçlarında forma şansı buldu. Ancak Riekerink'in Birhan'ı oynayabileceği bir takım olması halinde kiralık göndermeye sıcak bakıyor.

5- Berk İsmail Ünsal

Beklentilerin altında kaldı. Çok fazla forma şansı bulamadı. PTT 1. Lig takımına kiralık gidebilir.

6- Kolbeinn Sigthorsson

Galatasaray'da maça çıkmayı bırakın antrenmanlara bile katılamadı. Sözleşmesi fesh edildi.

7- Cavanda

Beklentilerin altında kaldı. Son sakatlığının ardından gönderilmesi bekleniyor.

8- Josue

Emre Çolak'ın yerine transfer edilmişti. Kalitesini gösteremedi. Riekerink gönderilmesini istedi.

9- Yasin Öztekin

Galatasaray'da flaş bir kararla ikinci kez kadro dışı bırakıldı. Yasin ile Katar külüplerinin ilgilendiği iddia ediliyor. Ancak affedildi...

10- Podolski

Çin'e transfer olması an meselesi..

11- Sneijder

Çin'den teklifler var ama ayrılmak istemiyor.

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN





Haberin Devamı
YORUM YAZ