MENÜ

Son dakika Ersan Gülüm Beşiktaş'ta! Transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

Beşiktaş Ersan Gülüm'ü yeniden kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı takımda transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Olcay Şahan resmen Trabzonspor'a gitti. Şimdi Mehmet Ekici'nin hangi takıma gideceği mera konusu. Oyuncunun babası Beşiktaş sinyalleri verdi. Bu arada Kolombiyalı golcü Jackson Martinez ismi artık daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı. İşte 12 Ocak Perşembe son dakika Beşiktaş haberleri...

Son dakika Ersan Gülüm Beşiktaş'ta! Transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

Son Dakika Beşiktaş Ersan Gülüm'ü yeniden kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar Olcay Şahan'ı resmen Trabzonspor'a verdi. Mehmet Ekici'nin ise sezon sonunda Beşiktaş'a gelmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takım Jackson Martinez için girişimlerini hızlandırdı. İşte 12 Ocak Perşembe son dakika Beşiktaş haberleri...

ERSAN GÜLÜM BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş
eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ü yeniden kadrosuna kattı. Ersan Gülüm ile 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaşıldığı iddia edildi. Hebei China Fortune'a daha önce 7 milyon euro'ya tranfser olan Ersan 24 maça çıkmış ve 2 gol kaydetmişti. Beşiktaş Kulübü'nün Ersan transferini yakın zamanda açıklaması bekleniyor. DHA'nın geçtiği habere göre ise Ersan Gülüm bonservisiyle Beşiktaş'a tranfser edildi.

Kartal transferi açıklayacak! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 31 Ocak Salı

EKİCİ'NİN BABASINDAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş
'ın Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği ve bordo mavili kulüp ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici'nin menajer babası ise siyah beyazlı kulüp ile el sıkıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş ise devre arasında alınması planlanan Mehmet Ekici'nin sezon zonuna kadar Trabzon'da kalmasını isterken "Şu anda onun mevkiinde çok oyuncu var. Sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor'da kalsın" dediği belirtildi.

Mehmet Ekici'nin menajer babası ise "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet, Beşiktaş'ta orta alanda yoğun kalabalık olduğunu ve oynayamayacağını,belirtti. Ama sezon sonunda siyah beyazlı forma ile futbol yaşamına devam edecektir" yorumunu yaptı. (Hurriyet)

JACKSON MARTINEZ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI


Eto’o
işinde yaşanan hayal kırıklığından sonra daha flaş bir transferle forvet problemini çözmek isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çıtayı çok yükseğe koydu. Kartal, Atletico’dan Çin’e 42 milyon Euro’ya giden Kolombiyalı Jackson Martinez'i kiralamak için düğmeye bastı, gelişmeler çok olumlu.

Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği oyuncu, geçen sezon Atletico Madrid’ten Çin Ligi’nin şampiyonu Guangzhou Evergrande’ye 42 milyon Euro’ya (168 milyon TL) transfer olan Jackson Martinez!

Oyuncunun hem son transferindeki ücret hem de şu an kazandığı 14 milyon Euro (56 milyon TL) Beşiktaş için astronomik gibi görünse de Kartal, Kolombiyalı yıldızı kiralama formülüyle bitirmenin yollarını arıyor. Siyah-Beyazlılar’ın en büyük avantajı ise golcünün menacerinin Beşiktaş ile iyi ilişkileri bulunan Jorge Mendes olması. Görüşmelerin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

OLCAY ŞAHAN TRABZONSPOR'DA

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor transferde bombayı patlattı ve Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, "Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır." açıklamasını yaptı.

29 yaşındaki orta saha futbolcusu 2012 yılında Kaiserslautern'den Siyah Beyazlılar'a transfer oldu. Olcay, Beşiktaş forması ile 180 maça çıktı 35 gol ve 32 asistlik performansa imza attı.

BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR FUTBOLCUSUNU KAYBETTİ

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor, Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Gazetemiz yazarı Serkan Akcan konuya ilişkin, "Olcay Beşiktaş'ın sembol isimlerindendi. Siyah beyazlı takım önemli bir oyuncusunu kaybetti." değerlendirmesinde bulundu.

"Beşiktaş önemli bir oyuncusunu kaybetti"


ETO'O'YA SÜRPRİZ TALİP

Fransız basınından Get French Football sitesinin duyurduğu habere göre Ligue 1 ekibi Lille, Beşiktaş'a transferi yılan hikayesine dönen Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o ile transfer temasında bulundu. Kulüp yetkilileri, takımın yeni teknik direktörü olarak düşünülen Marco Bielsa'nın durumunun netleşmesinin ardından bu transfer için nabız yoklayacağı öğrenildi.

BİTEN TRANSFERLER

1-
Ryan Babel
2- Matej Mitorvic
3- Adem Ersan Gülüm


BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMASI MUHTEMEL İSİMLER

1- Ömer Şişmanoğlu

Sezonun ilk yarısında çok fazla forma şansı bulamadı. Kiralık olarak başka bir takımda forma giymesi gündemde ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Ömer Şişmanoğlu'nun ayrılmasına sıcak bakmıyor.

2- Kerim Frei

Süper Lig'de istediği şansı bulamadı. Şenol Güneş Kerim'e özellikle kupa maçlarında oynattı. Devre arasında başka bir takıma kiralanması sürpriz olmaz.

3- Rhodolfo

Beşiktaş mutlaka yeni bir stoper transfer etmeyi düşünüyor. Eğer bu transer gerçekleşirse Rhodolfo takasta kullanılabilir ya da kiralık olarak gönderilebilir.

4- Veli Kavlak

Uzun süredir sakatlığı devam ediyordu takımdan gönderilmesi gündemde

5- Olcay Şahan

Sürpiz bir şekilde Trabzonspor'a transfer oldu.

BEŞİKTAŞ İLE İSMİ ANILAN FUTBOLCULAR

1- Manoel Messias

Beşiktaş, Cruzeiro’da forma giyen 26 yaşındaki stoper Manoel Messias transferinden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçildi.

2- Nicolas Lombaerts

Zenit ile sözleşmesi Haziran 2018'de bitecek olan Lombaerts bu sezon toplam 12 resmi maçta 916 dakika süre aldı. Rus ekibi 31 yaşındaki Belçikalı oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro talep ediyor.

3- Yaroslav Rakitsky

Listedeki bir diğer isim olan Shaktar Donetskli Yaroslav Rakitsky için de Ukrayna'dan oldukça yüksek bir bonservis talebi alan yönetim 2 yıldır stoper transferinde yaşanan sıkıntıları da göz önünde bulundurarak istenen 7-8 milyon Euro'yu ödeyip ödememeyi tartışıyor. Oyuncu için şu an Ukrayna ekibine önce kiralama ve UEFA denetimin kalkacağı yaz transfer döneminde satın alma için teklif sunulmuş durumda.

4- Zapata

2 sezondur Beşiktaş'ın sürekli gündemine gelen ancak Milan'da kalmayı tercih eden Kolombiyalı stoper için yeniden girişimde bulunma kararı alan transfer komitesi, oyuncunun Milan'da hiç şans bulamamasını koz olarak kullanma amacında.

5- Wilfried Bony

Forvet arayan Beşiktaş, Stoke City forması giyen 28 yaşındaki golcü için girişimlerini hızlandırdı.

6- Jackson Martinez

Beşiktaş Çin'de futbol hayatını sürdüren yıldız forveti kiralamak istiyor.

7- Ersan Gülüm

Çin'de futbol yaşantısını sürdüren eski Beşiktaşlı Türkiye'ye dönmek istiyor.

Beşiktaş'ın son transferi: Mitrovic


SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ