MENÜ

Lens kalacak mı? Fenerbahçe transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

12 Ocak Perşembe son dakika Fenerbahçe transfer haberleri. Sarı-lacivertli takımın taraftarları yapılacak transferleri merakla bekliyor. Mehmet Ekici transferinde son durum nedir? Lens sezon sonunda takımda kalacak mı? Takımdan gidecekler konusunda yaşanan gelişmeler ve daha fazlası...

Lens kalacak mı? Fenerbahçe transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

Lens Fenerbahçe'de kalacak mı? Van der Wiel'e Portekiz'den talip var. İsmi Beşiktaş ile anılmaya başlanan Mehmet Ekici ile ilgili babası konuştu. Fernandao'ya Çin'den teklif geldiğini menajeri açıkladı. Sarı-lacivertli takımda transferde son durum nedir? Kimler gelecek kimler gidecek? İşte 12 Ocak Perşembe son dakika transfer haberleri...

EKİCİ'NİN BABASI KONUŞTU

Mehmet Ekici'nin menajer babası ise "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet, Beşiktaş'ta orta alanda yoğun kalabalık olduğunu ve oynayamayacağını,belirtti. Ama sezon sonunda siyah beyazlı forma ile futbol yaşamına devam edecektir" yorumunu yaptı.

LENS KALACAK MI?

Jeremain Lens, Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı. İyi bir kamp sürecini geride bıraktıklarını söyleyen Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, Partizani Tiran maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Geleceğim sadece bana bağlı bir konu değil. Burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Burada uzun yıllar kalmak isterim ama bu sadece bana bağlı değil. Taraftarların desteklerinden dolayı da mutluyum. Takım halinde iyi iş çıkardık. Umarım uzun yıllar burada kalacak bir imza atabilirim."

Biten transferler - Ara transfer 2017

WIEL'DE PORTEKİZ'DEN TALİP VAR

Kadro dışı kaldığı için çalışmalarını Dereağzı Tesisleri’nde sürdüren Gregory van der Wiel için Portekiz ekibi Sporting Lizbon harekete geçti.

Sporting, Trabzonspor’a gönderdiği Joao Pereira’nın yerine Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katkayı planlıyor. Yeşil-Beyazlılar’ın Van der Wiel’i ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı, performansından memnun kalırsa da haziran ayında bonservisini almayı planladığı kaydedildi.

FERNANDAO'YA TEKLİFİ MENAJERİ AÇIKLADI

Dick Advocaat'ın adının UEFA listesine bildirileceğini açıkladığı Fernandao için kulübe gelen 5 milyon euroluk teklifin reddedildiği öğrenildi. Teklifin Seedorf'un teknik direktörlüğünü yaptığı Çin kulüplerinden Shenzen'den geldiği aktarıldı.

Sarı lacivertli yönetimin teklifi reddetme sebebinin ise Advocaat'ın talebi doğrultusunda olduğu ifade edildi. Hollandalı teknik adamın Emenike (Kadro dışı) ve Van Persie'nin (Fiziksel durumu) durumlarını göz önüne alarak bu transfere onay vermediği belirtildi.

AATIF FORMAYI KAPTI

Trabzonspor’a gitmediği için kadro dışı bırakılan Aatif, sürpriz bir şekilde kampa davet edilmişti.

Faslı oyuncu takımla çalışmalara başladı. Her fırsatta Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyleyen Aatif, antrenmanlarda hırslı bir şekilde çalışıyor.

Takıma geri döndüğü için keyfi de yerine gelen tecrübeli futbolcu, dün sabah Instagram sayfasından “Günaydın” yazarak kamp yapılan otelde çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.

EMENIKE'NİN AYRILMASI EN İYİ TERCİH OLUR

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat'ın kadroda düşünmediği Emmanuel Emenike'nin Rus ekibi Rubin Kazan'la anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Yazaramız Serkan Akcan, "Emenike'nin Kazan'a gitmesi hem kendisi hem de Fenerbahçe açısından en iyi tercih olur" değerlendirmesinde bulundu.

"Gönderilmesi en hayırlısı olur"

GENÇ YILDIZ LIZBON'DA...

Eski Fenerbahçeli Merih Demiral Sporting Lizbon'da Fenerbahçe altyapısından yetişip Portekiz'in yolunu tutan 18 yaşındaki Merih Demiral, ülkenin dev ekibi Sporting Lizbon'a transfer oldu. 1.92 boyundaki genç oyuncu güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

DEVRE ARASI TAKIMDAN AYRILMASI MUHTEMEL İSİMLER

1- Emenike (Kadro dışı)
2- Van der Wiel (Kadro dışı)
3- Salih Uçan (Kiralık gönderilebilir)
4- Stoch (Kiralık gönderilebilir)
5- Fernandao (Kiralık gönderilebilir)
6- Ramazan Civelek (Gaziantep BŞB kiralık)

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDEKİ İSİMLER
1- Hatem Ben Arfa : ​Fenerbahçe teklif yapmıştı. Ancak oyuncu PSG'den ayrılmak istemedi.
2- Memphis Depay: M.United'li oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transfer zor görünüyor
3- Fabregas: Chelseali oyuncuyu Conte'nin bırakması beklenmiyor
4- Juan Mata: Şimdilik transferi zor
5- Jose Sosa: Milan'da forma şansı bulamıyor. Ancak ayrılmak istemiyor.
6- Alejandro Gomez: Oyuncuyla Galatasaray'da ilgileniyor.
7-Lasse Schöne: Ajax ile sezon sonu sözleşmesi bitecek. Premier Lig'e gitmesi bekleniyor.
8- Mehmet Ekici: Beşiktaş devreye girdi.
9- Eljero Elia: Feyenoord'da forma giyen Hollandalı için teklif yapıldığı iddia ediliyor.

FENERBAHÇE'DE SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR
1- Emenike
2- Hasan Ali Kaldırım
3- Volkan Demirel.

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN



Haberin Devamı
YORUM YAZ