MENÜ

Beşiktaş Bolu'ya geldi, Tolga Zengin otobüsün bagajından çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'la oynayacağı karşılaşma için kente gelen Beşiktaş, taraftarlar tarafından karşılandı. Kaptan Tolga Zengin'in, otobüs şoförünün dinlendiği bagaj kısmındaki yataklı bölümden çıkması dikkati çekti.

Beşiktaş Bolu'ya geldi, Tolga Zengin otobüsün bagajından çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3'üncü maçında Beşiktaş, Atatürk Stadyumu'nda bu akşam TFF 1'inci lig takımlarından Boluspor ile karşılaşacak. Beşiktaş, saat 20.00'deki karşılaşma için öğle saatlerinde karayoluyla Bolu'ya geldi.

Beşiktaş kafilesi, maç saatine kadar konaklayacağı Karacasu Beldesi'ndeki otel önünde siyah-beyazlı taraftarlar tarafından karşılandı. Taraftarlar, futbolcularına yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirdi. Tüm futbolcuların otobüsten inmesi ardından Bolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aziz Özçağlar ile bazı taraftarlar, çiçek vermek için kaptan Tolga Zengin'i bekledi.

Otobüsün kapıları kapandıktan sonra kaptan Tolga Zengin, otobüs şoförünün dinlendiği bagajdaki yataklı bölümden çıktı. Özçağlar, ayakkabısını giyerek dışarıya çıkan Tolga Zengin'e çiçek verdi. Tolga Zengin, otel önünde kendisine çiçek hediye eden minik bir kız taraftar ile de yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş kafilesi, maç saatine kadar otelde dinlenecek.

Mutlu YUCA/BOLU DHA


Tolga Zengin bagajdan çıktı

Haberin Devamı
YORUM YAZ