MENÜ

Beşiktaş, Ryan Babel ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

Ryan Babel, Beşiktaş ile resmen anlaştı. Deportivo'da forma giyen futbolcu 2,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. 31 Aralık'ta İspanyol ekibi ile sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki kanat oyuncusu ikinci yarıda Beşiktaş forması giyecek.

Beşiktaş, Ryan Babel ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş devre arası transfer dönemine sayılı günler kala Ryan Babel'i renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar İspanya'nın Deportivo takımında forma giyen Hollandalı futbolu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Babel ne kadar kazanacak?

30 Yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar 750 bin Euro, sonraki 2 sezon için ise yıllık 1.7 milyon Euro kazanacak.

Babel transfer süreci nasıl gelişti...

31 Aralık 2016'da sözleşmesi bitecek Babel için Beşiktaş ilk çıkarmasını Deportivo- Real Sociedad maçında yaptı. Babel'in 1 gol attığı ve 5-1 biten maçta Beşiktaş transfer komitesi Hollandalı futbolcuyu tribünden izledi.

Beşiktaş'in ilk transferi Ryan Babel kimdir?


(ÖZET) Boluspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-1

Fikret Orman da izledi

Daha önce ülkemizde Kasımpaşa forması da giyen Babel'in transferi için teknik direktör Şenol Güneş'ten onay alan başkan Fikret Orman ve yöneticiler 10 Aralık'ta bu kez Real Madrid - Deportivo maçını izlemek için İspanya'ya gitti.

İspanya'da futbolcu ve menajeriyle yapılan son görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Deportivo kulübü Babel'e son teklifini yaptı ancak 30 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'ı tercih etti.

Bu sezon Deportivo ile 11 maça çıkan Ryan Babel 4 gol 1 asistlik performansı ile dikkatleri çekti.

Öte yandan Fikret Orman Ryan Babel'in Beşiktaş'a transferi konusunda Isparta'da katıldığı konferansta şu açıklamalarda bulundu;

"Daha imza falan yok. Beğendiğimiz, ilgilendiğimiz bir oyuncu. Daha henüz neticelenmiş bir şey yok. Devre arası 3 transfer yapmayı planlıyoruz. Öncelikle devre arası gelsin, ondan sonra transfere karar vereceğiz. Transfer çalışmaları bizde 365 gün devam ediyor."

Yakup Çınar / Fanatik.com.tr

Beşiktaş'ta transfer operasyonu vakti


Beşiktaş Messias'ı transfer ediyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ