MENÜ

Darüşşafaka Doğuş – Real Madrid

Darüşşafaka Doğuş – Real Madrid ile Euroleague'nin 12. hafta mücadelesinde Volkswagen Arena'da karşı karşıya geliyor. Daçka 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor. Darüşşafaka Doğuş – Real Madrid Lig TV3'den canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın detayları ve canlı-grafikli anlatım fanatik.com.tr'de.

Darüşşafaka Doğuş – Real Madrid

Euroleague'de ilk 7 maçında 5 galibiyet alan ancak daha sonra 4 maç üst üste kaybeden temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş 12. hafta maçında 8 galibiyet ile ikinci sırada bulunan İspanyol Real Madrid ile karşılaşıyor. Daçka Volkswagen Arena'da taraftarının da desteğiyle güçlü rakibini yenerek mağlubiyet serisini bitirmek istiyor.

Ligde geride kalan 11 haftada 5 galibiyeti bulunan yeşil-siyahlıların 4’ü üst üste olmak üzere 6 mağlubiyeti bulunuyor. Darüşşafaka Doğuş sırasıyla Galatasaray Odeabank, Panathinaikos, Olympiakos ve Baskonia takımlarına mağlup olmuştu.

Konuk Real Madrid’in ise ligde 8 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Son 5 karşılaşmada 4 galibiyet elde eden İspanyol ekibi, son maçında Zalgiris Kaunas’a 96-91 yenmişti. Misafir ekip, bahsi geçen bu dönemde tek mağlubiyetini de yine Türkiye’de Fenerbahçe deplasmanında 78-77’lik skorla almıştı.

Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş maç sonucu: 101-83

Darüşşafaka Doğuş – Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid arasında Volkswagen Arena’da oynanan karşılaşma bu akşam saat 20.00’de başladı. Mücadele ve Lig TV 3'ten canlı yayınlanıyor ayrıca maçın detayları ve canlı-grafikli anlatım fanatik.com.tr'de.

Brose Bamberg - Anadolu Efes maç sonucu: 91-83

THY Euroleague 12. hafta programı

15 Aralık Perşembe
19.00 Unics Kazan (Rusya) - Baskonia (İspanya)
20.00 Darüşşafaka Doğuş (Türkiye) - Real Madrid (İspanya)
21.00 Zalgiris (Litvanya) - Olympiakos (Yunanistan)
22.00 Kızılyıldız MTS (Sırbistan) - Maccabi FOX (İsrail)
22.45 Brose Bamberg (Almanya) - Anadolu Efes (Türkiye)

16 Aralık Cuma
20.00 Galatasaray Odeabank (Türkiye) - EA7 Emporio Armani Milan (İtalya)
20.30 CSKA Moskova (Rusya) - Barcelona Lassa (İspanya)
22.45 Panathinaikos Superfoods (Yunanistan) - Fenerbahçe (Türkiye)

Haberin Devamı
YORUM YAZ