MENÜ

Dugout nedir? Yeni sosyal medya platformu...

Yeni sosyal medya platformu Dugout, Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen kulüpleri ve futbolcularının yer aldığı yeni platform. Dugout takım taraftarlarına özel içerikler sunacak. Merak edenlere Dugout nedir onu araştırdık...

Dugout nedir? Yeni sosyal medya platformu...

Dugout nedir? Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen kulüpleri ve futbolcularının yer aldığı yeni platform futbol severlere özel içerikler sunacak. Dugout sayesinde taraftarlar kulüplerden ve oyunculardan gelen özel video ve fotoğraflara kolay ulaşım imkanına sahip olacak.

Kişiye özel hale getirilebilen sayfaları ile taraftarların istedikleri içeriklere kolay ulaşımını sağlayan Dugout’a hem bilgisayarınızdan hem de mobil aplikasyon üzerinden ulaşabileceksiniz.

Bu arada Galatasaray, futbola özel olarak kurulan yeni sosyal medya platformu Dugout’ta yer alacak ilk Türk kulübü oldu.

Galatasaray dışında, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Liverpool FC, PSG, Bayern Münih, Milan ve Juventus gibi takımların yer aldığı Dugout hem takım ve oyuncuların taraftarlar ile daha rahat bir ilişki kurmasını amaçlıyor.

Henüz Türkçe versiyonu olmasa da İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalycanca, İspanyolca, Catalanca, Portekizce ve Endonezce dillerinde kullanılabiliyor.

Dugout nedir Yeni sosyal medya platformu...





Futbola özel yeni sosyal medya platformu Dugout nedir?

Haberin Devamı
YORUM YAZ