MENÜ

Gaziantep BŞB'ye teknik adam değişikliği yaramadı

Sezona Bülent Bölükbaşı idaresinde başlayan ve maç başına 1,4 puan ortalaması yakalayan Gaziantep ekibi, 10. haftadaki teknik direktör değişikliğinin ardından Metin Diyadin yönetiminde çıktığı 4 maçta 4 puan toplayabildi.

Gaziantep BŞB'ye teknik adam değişikliği yaramadı

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, teknik direktör değişikliğinin ardından da kötü gidişe "dur" diyemedi.

Sezon başında kadrosunda önemli değişikliklere giden ve önceki yıllarda şampiyonluk sevinci yaşamış futbolcuları kadrosuna katan mavi-beyazlı ekip, aldığı kötü sonuçlarla ligin üst sıralarından uzaklaştı. Büyükşehir Gaziantepspor, 10. haftada Altınordu karşısında alınan 4-1’lik yenilginin ardından sezona başladığı teknik direktör Bülent Bölükbaşı ile
yollarını ayırmıştı.

Bülent Bölükbaşı yönetiminde çıktığı 10 müsabakada 14 puan elde eden ve maç başına 1,4 puan ortalaması yakalayan Gaziantep ekibi, 40 yaşındaki teknik adamın yerine göreve getirilen Metin Diyadin idaresinde ise 4 karşılaşmada 4 puan topladı ve maç başına 1 puan ortalamasında kaldı. Büyükşehir Gaziantepspor, Bölükbaşı yönetiminde sezonun ilk 10 haftasında 15 gol atıp 14 gol yerken, Diyadin idaresindeki 4 maçta ise 2 kez gol sevinci yaşayıp kalesinde 5 gol gördü.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ