MENÜ

Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım!

Attığı golün ardından asker selamı veren Yasin Öztekin, saha kenarındaki polislerin yanına giderek sarıldı ve moral desteği verdi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yasin, ''Ağlamamak için kendimi zor tuttum'' dedi.

Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım!

Galatasaraylı ve Gaziantepsporlu futbolcular ile hakemler sahaya 'Terörü lanetliyoruz' yazılı bir pankart ile çıktılar. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise polisleri alkışlayarak moral desteği verdi.

Galatasaray'ın Gaziantepspor karşısındaki ilk golünü kaydeden Yasin Öztekin ise attığı golün ardından sevincini polislerle paylaştı. Asker selamı veren Öztekin, polislerin yanına giderek sarıldı.

Bilindiği üzere, Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırıda 30 polisimiz şehit olmuştu.

Geceye damga vuran Yasin Öztekin maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu:

"AZ DAHA AĞLAYACAKTIM"

"Çok mutluyum 3 gol attım. Bugün mutlaka kazanmak istiyordum. Bugün de yine kazandık iyi oynadık, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Öncelikle bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır diliyorum. Bunlarla başetmemiz lazım. Bugün çok gol atmak istiyordum ve gol atıp polislerimize şehitlerimize armağan etmek istiyordum çünkü onlar olmadan bizim güvenliğimiz olmaz.

Selçuk Abi maç öncesi bir polis arkadaşımızı sahaya getirip alkışlattığında tüylerim diken diken oldu. Biraz daha kalsa sahada ağlayacaktım gerçekten. Ben de golden sonra onlara sarılmak istedim. Bunların üstesinden geleceğiz hep birlikte."

Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım



Galatasaraylı taraftarlardan polislere moral desteği

Haberin Devamı
YORUM YAZ