MENÜ

Şenol Güneş: Hak ederek kazandık

Dinamo Kiev hezimeti sonrası yeni bir başlangıç yaptıklarını belirten Şenol Güneş, “Dün dündür bugün bugündür. Tekrar başlamak gerekiyordu. Morale ve 3 puana ihtiyacımız vardı. Bugün de bunu yaptık, hak ederek kazandık” dedi.

Şenol Güneş: Hak ederek kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor galibiyetiyle birlikte sezona yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Dinamo Kiev hezimetini unutmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Dün dündür bugün bugündür. Tekrar başlamak gerekiyordu. Morale ve 3 puana ihtiyacımız vardı. Bugün de bunu yaptık, hak ederek kazandık. İyi oyuncularımız var, iyi takımız. Müthiş taraftarımız var. Bütün dertlerin içinde alınteri ve emek ortaya koyduk, mutluluk gözyaşı oldu” ifadelerini kullandı.

‘Çok top kaybettik’

Maçı değerlendirirken, ilk yarıda top kayıpları yaptıklarını kaydeden Güneş, “En iyi top kullanan oyuncularımız Oğuzhan ve Tolgay, ama kısmen Adana’da oldu, daha sonra Başakşehir’de oldu, Kiev maçında da top kayıpları yaptık, Fenerbahçe maçında da aynısı oldu. Bunları zaman zaman yapıyoruz. Ama ikinci yarıda kalabalık savunmaya rağmen bu hataları azalttık ve etkili oyun oldu” diye konuştu.

‘Tolgay oyuna girince...’

Taktik idmanı bile yapamadıklarından yakınan Şenol hoca, “Hangi oyuncu daha iyi göremiyoruz. Maçtan maça değişiklik yapıyoruz. Bugün (dün) belki Oğuzhan’ın yerine Tolgay’ı oynatacaktım. Daha sonra Tolgay girince, Oğuzhan daha iyi oynadı. Necip basit oynadı, Atiba topu iyi kullandı, öndekiler de hareketli olunca iyi futbol ortaya çıktı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ