MENÜ

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

TV 8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor yarışması 2018'de de nefes kesecek. Acun Ilıcalı, Twitter'dan Survivor All Star'a katılacağı kesinleşen 3 ismi açıkladı, 2018 sezonu için araştırmalar başladı. Survivor fanları şimdiden Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor başvurusu nasıl yapılır? gibi soruların cevabını arıyor. Survivor 2018'e dair tüm detaylar haberimizde...

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının sevilen yarışması Survivor'ın bu sene farklı bir konsept ile izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. Survivor Allstar ve gönüllüler takımının yarışacağı yarışmada kadro yavaş yavaş belli olmaya başladı. Survivor'u büyük bir heyecan ve merakla bekleyen izleyiciler ise kadroyu araştırmaya başladı. Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Starlar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Starlar kadrosunun ilk 3 ismini duyurdu. Ilıcalı, “Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ilıcalı, daha önce Turabi Çamkıran müjdesi vermişti. İlk yarışmacı ise Survivor'a katılmak için Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen Cumali Akgül'dü.


2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor Survivor All Star 2018de kimler yarışacak



Survivor 2018 ne zaman başlayacak?


Survivor 2018 heyecanı şimdiden başladı. Dünyanın en zorlu yarışması olarak kabul edilen Survivor 2018, Genel olarak Ocak ve Şubat aylarının sonlarına doğru başlıyor. Yarışmanın, bu sene 2018 yılında da bu zaman dilimi içerisinde başlaması bekleniyor.


Survivor 2018 başvuru formu! Nasıl başvuru yapabilirim?


Gücüne ve hırsına güvenen herkes bu yarışın içinde olmak istiyor. Eğer siz de eşsiz mücadeleye katılma şansını elde etmek isterseniz, www.tv8basvuru.com adresi üzerinden başvuru yapmanız yeterli. Başvurularınızı videolu olarak da yapabilir, Survivor 2018 seçme yerleri ve duyularını www.tv8basvuru.com dan takip edebilirsiniz.

İlk yarışmacı Cumali Akgül

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?


Turabi üçüncü kez Survivor'da

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor. Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.



Survivor 2018 nerede çekilecek?


Nefes kesen görüntülere sahne olacak Survivor 2018, Dominik Cumhuriyeti ve adalarında çekilecek. Dominik Cumhuriyeti’nin muhteşem doğası görsel bir şölen sunarken, zorlu koşulları Survivor 2018’de heyecanı daha da artıracak.

Survivor 2017 büyük heyecana sahne oldu

Her yıl bir önceki yılı aratmayan kadrosu ve oyunları ile dikkat çeken Survivor'da 2017 sezonu tam anlamıyla 'en'lerin Survivor'ı oldu. En uzun süren Survivor olan Survivor 2017'de yarışmacı sayısı öncekilerden fazla olurken yarışmacıların sporcu kimlikleri de Survivor'ın oldukça zorlu geçmesini sağladı. 7'den 70'e Survivor izleyenleri yayınlandığı her gün ekrana kilitleyen ve rating rekorları kıran Survivor 2017'de iddialı isimler arasından final heyecanını yaşayan isimler Sema Apak, Serhat Akın, Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken oldu. SMS oylamalarının ardından izleyicilerin verdiği oylara göre ise en yüksek oyu alarak şampiyonluğa ulaşan isim Ogeday Girişken oldu...

Survivor 2017'de kimler vardı?


Ogeday Girişken
Adem Kılıççı
Anıl Karakurt
Berna Keklikler
Berna Öztürk
Burçak Tuncer
Denisa
Elif Şadoğlu
Erdi Ünver
Eser West
Fatih Hürkan
Fulya Şahin
Furkan Kızılay
Gökhan Gözükan
İlhan Mansız
Pınar Saka
Sabriye Şengül
Sadin Bakır
Seda Demir
Sedat Kapurtu
Sema Apak
Serhat Akın
Şahika Ercümen
Tarık Mengüç
Tuğçe Melis Demir
Volkan Çetinkaya
Yiğit İzik

Haberin Devamı
YORUM YAZ