MENÜ

Fenerbahçe'den Manchester United isyanı!

20 Ekim’de Old Trafford’da ağır bir yenilgi alan Fenerbahçeli futbolcular bu skoru kendine yakıştıramadı ve ciddi bir reaksiyon verdi. Ardından 8 maçtan 7’sini kazanan sarı-lacivertliler iddialı durumu geldi.

Fenerbahçe'den Manchester United isyanı!

Sezona oldukça kötü başlayan Fenerbahçe’nin son 1.5 ayda yaşadığı büyük değişimin perde arkasında önemli bir detay yatıyor.

Bugünkü tabloda teknik, taktik ve fiziksel birçok ana etken önemli rol oynasa da takımı asıl ateşleyen olay Manchester United deplasmanında alınan yenilgi oldu.

Volkan Şen ucuz yırtmış

20 Ekim’de Old Trafford’taki maçta etkisiz oynayan ve mücadeleye ilk yarıda havlu atıp sahadan 4-1 mağlup ayrılan sarı-lacivertliler için bu karşılaşma adeta dönüm noktasıydı. Futbolcular bu ağır skoru kendilerine yakıştıramadı ve reaksiyon verdi. Kendi aralarında yaptıkları toplantılarda birçok kez bu konu gündeme geldi. Bu mağlubiyet sonrası Atiker Konyaspor, Karabükspor, Manchester United, Akhisar Belediye, Galatasaray, Zorya Luhansk, Çaykur Rizespor ve son olarak Feyenoord’u mağlup etmeyi başarıp Beşiktaş ile berabere kaldılar.

Fenerbahçe'de transfer rüzgarı esmeye başladı

Fenerbahçe böylelikle 1.5 aylık süre içinde Avrupa ve ligde oynadığı birbirinden zorlu 8 maçın 7’sini kazanıp kimsenin beklemediği bir performansa ve çıkışa imza attı. Manchester mağlubiyeti ile kendilerine gelen takımın toparlanmasında ana unsur Advocaat ve ekibinin çalışmaları oldu. Takımı tanıyan, sağlık ve kondisyon ekibi ile uyumlu çalışan, oyuncuların tamamına yakınından verim almayı başaran Hollandalı hoca, sahaya sürdüğü kadro ve yaptığı tercihlerle de tecrübesini konuşturdu.

Kaynak: Skorer

Moussa Sow, röveşataları attı parasını çıkarttı

Haberin Devamı
YORUM YAZ