MENÜ

Gençlerbirliği lideri yenmek istiyor

Gençlerbirliği’nin tecrübeli oyuncusu Selçuk Şahin, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahalarında namağlup lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ile önemli bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, "Rakibimiz ligde henüz yenilmedi. Sahaya yenilmeyen bir takımı yenmek için çıkacağız." dedi.

Gençlerbirliği lideri yenmek istiyor

Selçuk Şahin ve ligde son 2 hafta gol sevinci yaşamayı başaran Güney Afrikalı golcü Tokelo Rantie, AA muhabirine Medipol Başakşehir maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Şahin, İbrahim Üzülmez’in ardından kırmızı-siyahlı kulüpte Ümit Özat’ın göreve başladığını hatırlatarak, "Geçen sezonun ikinci devresinden beri çıkış yakalayan bir takımız. Kimseden geri kalmadık, herkesle dişe diş kora kor oynadık. Medipol Başakşehir’e karşı da öyle olacak." diye konuştu.

İstanbul temsilcisinin iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu ve takımın yıllardır birlikte oynadığını dile getiren Selçuk, şöyle devam etti: "Bu sene gerçekten ses getirdiler. İyi gidiyorlar şu anda. Çok özgüvenliler, baskı altında bile rahat oynuyorlar. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz ligde henüz yenilmedi. Sahaya yenilmeyen bir takımı yenmek için çıkacağız. Karşılaşma iki iyi takımın mücadelesi olacak. Çünkü bizim de
hedeflerimiz var."

"Bizim kadar mücadele ediyor"

Selçuk, Fenerbahçe’de bir dönem birlikte forma giydiği Ümit Özat’ın liderlik özelliğini teknik direktörlüğe de taşıdığını belirtti. Ümit Özat’ın sarı-lacivertli ekipte kaptanlığını yaptığını hatırlatan Selçuk, "Oyunculara karşı yaklaşımı çok iyi. İyi bir diyalog yakaladık onunla. Oyuncuyken hırslı ve azimliydi. Aynı şekilde devam ediyor." şeklinde konuştu.

Genç teknik adamın futbolcular kadar oyunun içinde olduğuna dikkati çeken Selçuk, "Saha kenarında kulübede hiç oturmuyor, bizim kadar mücadele ediyor." ifadesini kullandı.

"Sürekli espri yapar"

Selçuk, Ümit Özat’ın bilinenin aksine çok şakacı bir kişiliğe sahip olduğunu dile getirdi. Özat’ın, kendisini sahanın içerisinde kullanmaya çalıştığını ifade eden Selçuk, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ben de o durumda olsam, aynı şeyi yapardım. Takım içinde ağabey olarak gördükleri için beni, benim üzerimden bir şeyleri anlatabiliyor. Saha dışında ’ağabeyinim’ diyor zaten. Saha içinde tabii ki hocamız. Diyaloğumuz inşallah olumlu anlamda takıma ve sahaya yansır. Görüntüsünün ya da bilinenin aksine çok şakacıdır. Oyunculuğunda da aynıydı. Sürekli espri yapar. Siz sadece resmi yanını görüyorsunuz. Hoca egosu yok, oyunculardan uzak değil."

Rantie: "Güvenim arttı"

Başkent ekibinin son 2 haftadır gol sevinci yaşayan Güney Afrikalı forveti Tokelo Rantie, "Güvenim arttı." dedi.
Takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Rantie, "Yeni bir yere, yeni bir ülkeye gelmek her zaman zorlu bir süreçtir. Bu süreci aştığımı daha da iyi olacağımı düşünüyorum." diye konuştu.

Medipol Başakşehir’in iyi bir takım olduğunu ifade eden Rantie, şunları kaydetti:

"Rakibimizin konumu da yenilmezliği de iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Karşılaşmada amacımız rakibimizin yenilmezlik serisine seyircimiz önünde son vermek olacak. Bence şu an takım, hedeflerine ulaşma yolunda ilerliyor. Takımdaki ortam da çok güzel. Başarı için doğru yoldayız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ