MENÜ

Galatasaray'da son dakika gelişmesi

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in görevine son verildikten sonra Florya'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Başkan Dursun Özbek apar topar tesislere gitti. Yanında sürpriz bir isim vardı!

Galatasaray'da son dakika gelişmesi

Galatasaray-Gaziantepspor maçı öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibe ev sahipliği yapan Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gün hareketli geçiyor. Sabah idmanı öncesi Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevini son verilmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı.

Başkan Dursun Özbek, Atik'in görevine son verildikten sonra soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Özbek'e eşlik eden bir de sürpriz isim vardı: Alp Yalman. Özbek-Yalman ikilisinin yanı sıra bazı yöneticilerin de tesislere geçtiği gözlendi.

Yönetim kurulunun tesislerde mini bir toplantı gerçekleştirerek, durum değerlendirmesi yapacağı ifade ediliyor. Ayrıca futbol şubesinden sorumlu yöneticilerin de teknik direktör Jan Olde Riekerink ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Metin Karabaş / fanatik.com.tr özel haber

(ÖZET) Galatasaray-Gaziantepspor maç sonucu: 3-1





Haberin Devamı
YORUM YAZ