MENÜ

Galatasaray'da kaptanlar dümene geçti!

Ligde devre arasında üçte üç yaparak girmek isteyen Galatasaray’da Selçuk ve Sneijder ellerini taşın altına koydu. İki kaptanın girişimiyle futbolcular önce paintball oynadı, ardından yemeğe gitti.

Galatasaray'da kaptanlar dümene geçti!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin berabere bitmesi, lider Başakşehir’in de puan kaybı sonrasında zirve mücadelesinde yeniden iddialı hale gelen Galatasaray kenetlendi. Devre arasına 3’te3 yapıp 9 puanla girmek isteyen sarı kırmızılılarda Selçuk İnan ve Wesley Sneijder devreye girerken takım da havaya girdi. Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Alanyaspor maçlarını kazanmak isteyen Galatasaray’da geçtiğimiz ayların aksine futbolcular takım halinde daha fazla vakit geçirmeye başladı.

Paraya değil Fransa'ya!

NAZİFOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Önceki gün kaptanların isteği ile takım aktivitesi yapıldı. Birlikte paintball oynayıp keyifli dakikalar yaşayan sarı kırmızılılar, daha sonra da akşam yemeğinde bir araya geldi. Kaptanlar Selçuk İnan ile Sneijder, Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu ile konuşarak takım halinde yemek yemek istediklerini söyledi. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi de bu talebi olumlu karşıladı. Takım, Florya Beyti Restaurant’ta akşam yemeği yedi.

Eduardo Vargas’tan yönetime: Bonservisimi verin

KULÜPTEN HESAP SÜRPRİZİ

Futbolcuların bir arada olması ve rahat hareket edip konuşması için yemeğe teknik heyet ile yöneticilerden kimse katılmadı. Hesap vaktinde ise Galatasaray takımını sürpriz bekliyordu. Oyuncuların tüm hesabı Galatasaray Kulübü tarafından ödendi. Artık antrenmanlar dışında da daha fazla vakit geçirme kararı alan Galatasaray takımı dün de Florya’da masanın etrafında toplandı, antrenman sonrasında birlikte öğle yemeği yedi.

Kaynak: Hürriyet

‘Stoper transferi olmazsa olmaz’

Haberin Devamı
YORUM YAZ