MENÜ

Dirk Kuyt: Bu Fener finale gider

Feyenoord Kaptanı Dirk Kuyt, 1-0 kaybettikleri maçın ardından haber müdürümüz Mehmet Demircan’a konuştu, eski takımına övgüler yağdırdı: Bu Fener finale gider.

Dirk Kuyt: Bu Fener finale gider

Fenerbahçe çok dirençli ve kaliteli bir takım. Turnuvada sonuna kadar gidebilirler. Grup lideri olarak, bunu başarabileceklerini gösterdiler”

Dirk Kuyt, 3 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra geçtiğimiz sezonun başında eski takımı Feyenoord’a geri dönmüştü. Hollanda ekibinin kaptanı olan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe maçından önce yaptığı açıklamada, kazanmayı çok istediğini söylemişti. Kuyt, sahadan 1-0 yenik ayrıldıktan sonra ise eski takımına övgüler yağdırdı. İşte yıldız futbolcunun, haber müdürümüz Mehmet Demircan’a yaptığı çok özel açıklamalar...

‘Şaşırtıcı olmaz’

“Fenerbahçe çok dirençli bir takım haline geldi. Ayrıca çok kaliteli bir kadroya sahipler. Bence Avrupa Ligi’nde sonuna kadar gidebilirler. Grubu lider tamamlayarak, bunu başaracak kapasitede olduklarını da gösterdiler. Finale çıkıp, şampiyonluğa ulaşmaları bence şaşırtıcı olmaz.”

(ÖZET) Antalyaspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-0

‘Çifte şampiyonluk istiyorum’

“Benim için Sarı-Lacivertli takımın yeri çok ayrı. Umuyorum, sezon sonunda ligde de şampiyonluğa ulaşırlar. Eğer bunu başarırlarsa, söz veriyorum kutlamalarda ben de yer alacağım. Biz de Hollanda Ligi’ni kazanırsak, sezonu çifte şampiyonlukla tamamlamış olurum. İki şampiyonluğu birlikte kutlarız.”

Mehmet Demircan


Fenerbahçe'de transfer rüzgarı esmeye başladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ