MENÜ

Benzema'dan Ece Erken'in teklifine ret!

Ece Erken, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'na dahil olmak için kolları sıvayan ünlü sunucu, "Bizim takıma gel" çağrısının Karim Benzema tarafından reddedildiğini açıkladı.

Benzema'dan Ece Erken'in teklifine ret!

38 yaşında olan Ece Erken, yaş kompleksinin olmadığını belirterak, "Benim yaşımda olup hala sabah programı sunanlar var. Önemli olan insanın kendisini nasıl hissettiği ve hayatın insana kattıklarıdır" dedi.

"BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU'NA GİRMEK İSTİYORUM"

Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu vurgulayan sunucu, 2013 yılında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'na giren şarkıcı Candan Erçetin'i örnek göstererek, "Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda olmak çok istiyorum, ama kendimi biraz daha geliştirmem lazım. Candan Erçetin'den sonra ben de fanatik bir Beşiktaşlı olarak yönetime girebilirim. Başkanlık için çok fazla para gerekmese onu da olurum. Tatlı bir dille Benzema'yı bizim takıma çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti" ifadelerini kullandı.

Mario Gomez'den Beşiktaş açıklaması

"ESRA EROL’A KATILACAĞIM"

İki yıl önce boşandığı Serkan Uçar'dan sonra adı kimseyle anılmayan Ece Erken, artık evlenmek istediğini de ifade ederek, "Yakında Esra Erol'a katılacağım" şeklinde espri yaptı. Erken ayrıca, sunduğu TV programında gelinlik giyip 'Kısmetlerimi arıyorum' deyince, arayan talipleri nedeniyle telefonu kitlendiğini söyledi.

Kaynak: Sözcü

2017 Survivor kadrosunda kimler var?

Haberin Devamı
YORUM YAZ