MENÜ

Avrupa'da 3 dev karşılaşma

Avrupa Ligi’nde 3 temsilcimiz bugün sahaya çıkacak. Galatasaray Odeabank, Panathinaikos’un konuğu olurken Efes, İspanyol devi Barcelona’yı ağırlayacak. 3 maçtır kazanamayan Daçka ise zorlu Baskonia deplasmanında zafer arayacak.

Avrupa'da 3 dev karşılaşma

Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank bugün mücadele edecek. Efes Abdi İpekçi’de, diğer iki temsilcimiz ise deplasmanda sahaya çıkacak. 3 maçtır kazanamayan Darüşşafaka Doğuş, Play-Offlar’ın iddialı takımları arasında yer alacağının sinyalini veren zorlu Baskonia deplasmanında, mağlubiyet serisini sonlandırmaya çalışacak.

Russ Smith kadroda

Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak üst üste kazandığı Darüşşafaka Doğu ve Barcelona maçlarıyla, 3. galibiyetini alarak ilk 8 yarışında iddiasını sürdüren Galatasaray Odeabank, Yunanistan devi Panathinaikos’un konuğu olacak. Bu arada uzun süredir genç takımla idman yapan ve yeniden A takımına dahi edilen Russ Smiht’in Yunanistan’a götürüldüğü belirtildi. Teklif gelmesi halinde ABD’li oyuncuyla yollar ayrılacak.

Aydın Örs’e büyük onur

Kızılyıldız ve Maccabi maçlarının ardından galibiyet serisini sürdürmek isteyen Anadolu Efes, bu sezonun şampiyonluk adaylarından Barcelona’yı ağırlayacak. Bu arada Anadolu Efes’in “forma emekliliği” uygulaması kapsamında ilk onurlandırdığı isim, efsane coach Aydın Örs olacak.

1992-2000 yıllarında Efes’in başantrenörlük görevini yürüten Aydın Örs’ün, Barcelona maçında yer alacağı kaydedildi. Örs’ü onurlandırmak için isminin yazılı olduğu formanın, salonun tavanına asılacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ