MENÜ

Antalya'da zorunlu rotasyon

Fenerbahçe, Avrupa’da işi bitirdi, gözler ligdeki Antalyaspor maçına çevrildi. Ağrıları bulunan Van Persie ve Topal, bu deplasmanda takımı yalnız bırakabilir.

Antalya'da zorunlu rotasyon

Sarı-Lacivertliler, Feyenoord’u 1-0 yenerek Avrupa Ligi’nde hedefi tutturdu. Advocaat, hemen Antalyaspor sınavı için kolları sıvadı. “Bizim için önemli olan bir sonraki maçtır” diyen Hollandalı teknik adam, zorlu deplasmanda mecburen rotasyona gidecek gibi görünüyor. Van Persie, Feyenoord mücadelesinden sonra hocasına, “Ağrılarım oldu ama şu anda daha iyiyim. İsterseniz oynarım” dese de Avdocaat öğrencisini riske etmemeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, RvP sağlıklıyken bile kendisini haftada 2 maçta oynatmaya sıcak bakmıyor.

Ağrıları yüzünden çıktı

Teknik heyeti endişelendiren asıl sakatlık ise Mehmet Topal’ın yaşadığı kasık ağrıları. Tecrübeli orta saha oyuncusunun, şiddetli ağrıları nedeniyle oyundan çıktığı belirtildi. Topal’ın ağrılarının devam ettiği, kendisiyle ilgili son kararın yarın verileceği kaydedildi. Ancak Advocaat’ın yıldız futbolcuyu da riske etmemesi bekleniyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ