MENÜ

Advocaat, Fenerbahçe'yi böyle ayağa kaldırdı

Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın yaptığı müdahaleler, takımdaki etkisini her gün daha net bir şekilde göstermeye devam ediyor.

Advocaat, Fenerbahçe'yi böyle ayağa kaldırdı

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde grup birinciliği ile son 32'ye kalan ve Manchester United gibi bir futbol devini sıralamada altına alan Fenerbahçe'de Hollandalı hocanın takıma verdiği enerji; yönetimin, taraftarın, futbolcunun ve camianın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Formayı hak edene veren, Fenerbahçe'de ilk on birin belirlenmesi konusunda adaleti yerine getiren adam olarak konuşulan Advocaat'ın babacan tavırları, Feyenoord maçında da kendini gösterdi. Giren oyuncuyla yarattığı sinerji, çıkan oyuncuyla kurduğu iletişim, takımdaki eksiklikleri dobra dobra söyleyerek her kesimin taktirini kazanan Hollandalı çalıştırıcının bu hayati tavrı her yönüyle fark ediliyor.

SOYUNMA ODASINDAN BASIN TOPLANTISINA

Maç bittikten sonra, soyunma odasında gruptan çıktıkları için futbolcularını kutlayan Advocaat, basın toplantısında, "Skor ve tur açısından memnuniyet verici bir durumdayız. Ancak futbol olarak doyurucu değiliz" sözleri yine gündem yarattı.

TAKIMDAN KESİLEN FUTBOLCU

Advocaat'ın bir diğer taktir edilen tarafı da performansından memnun olmadığı futbolcuyu herkesin içinde açıklaması. Emenike, Fernandao, Salih, daha önce Alper gibi oyuncuların takıma girebilmesi için çok çalışması gerektiğini hatırlatması da bunun en güzel örneği.

ANTALYASPOR ÇOK ÖNEMLİ

Pazartesi günü Süper Lig'de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olmalarına dikkat çeken Dick Advocaat, İstanbul'a dönüşte bu maça kafa yormaya başladı. Rakibin teknik direktör değişikliği ile mükemmel bir ivme yakaladığının altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, "İlgi çekici bir maç olacak. hem hocaları çalışkan, hemde futbolcuları. Pazartesi çok zor bir maç bizi bekliyor" diyerek futbolcuları ile hemen bu maçın havasına girmesi dikkat çekici bir durum olarak yansıdı.

Hakan Tarhan - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ