MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Beşiktaş'a farklı motive oluyoruz

Bursa’nın hocası Hamzaoğlu, İstanbul’a galibiyet için gideceklerini söyledi ve ekledi...

Hamza Hamzaoğlu: Beşiktaş'a farklı motive oluyoruz

“Ligin başından beri iç ve dış saha maçlarında şablonumuz aynı. Ancak bu hafta farklı olacak. Beşiktaş güçlü bir takım ancak Bursaspor bu ligde herkesi yenebilir”

13 haftada topladığı 24 puanla dikkat çeken Bursaspor, Beşiktaş maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Başarılı hoca, “Bu durumumuz tesadüf değil. Sezon başındaki iyi çalışmamızın ve doğru hamlelerimizin karşılığını alıyoruz. Büyük takımlardan sonra puan cetvelinde biz varız. Açıkçası en baştan beri iç ve dış saha maçlarında şablonumuz aynı. Fakat Beşiktaş maçı farklı olacak. Taraftarın ve camianın bu maça ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Dolayısıyla farklı bir motivasyonla sahada olacağız. Evet, rakibimiz güçlü ama Bursaspor bu ligde herkesi yenebilecek seviyede. Hedefimiz kesinlikle 3 puan. İstanbul’a inançlı gideceğiz” dedi.

‘Avrupa maçına üzüldüm’

Beşiktaş’ın 6-0 yenildiği Dinamo Kiev maçına da değinen Hamzaoğlu, “Avrupa’daki o karşılaşmaya çok üzüldüm. Hakemin verdiği kararları herkes gördü! Yabancı hakemler malesef Avrupa’da insiyatiflerini hep rakiplerden yana kullanıyor. Geçen sene aynısını Fenerbahçe de yaşadı. Ülke olarak üzülüyoruz. Çünkü sahada hakkımız yeniyor” diye konuştu. M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ