MENÜ

Dick Advocaat: Gelecek sezon daha çok...

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, maç sonu yayıncı kuruluşa Feyenoord galibiyetine rağmen takımı beğenmediğini söyledi. Genel basın toplantısında ise bombayı patlatan Advocaat, "Gelecek sezon daha fazla zamanımız olacak" diyerek, muhtemel bir sözleşme yenilemenin de müjdesini verdi.

Dick Advocaat: Gelecek sezon daha çok...

Fenerbahçe, Feyenoord deplasmanından çok önemli bir galibiyetle dönerken 90 dakikayı değerlendiren Dick Advocaat ise takımının performansından memnun olmadığını belirtti. Advocaat tüm basın mensuplarına açık olan basın toplantısında ise gelecek sezonla ilgili müjde gibi bir açıklama yaptı ve "Bu sezon maçtan maça gittik. Umarım gelecek sezon hazırlanmak için daha fazla zamanımız olacak. "dedi.

Hollandalı teknik adamın değerlendirmeleri şu şekilde:

"Türk futbolu kendisini kanıtladı"

3 Türk takımı yoluna devam ediyorsa, bu Türk fuytbolunun ne kadar gelişmiş olduğunun kanıtıdır. Türkiye'de de hiç kolay maç yok. Buna rağmen bu şekilde devam edebilmek güzel bir olay.

"Ne zaman en iyi halimizde oluruz, bilemiyorum"

Gruptan çıkmak güzel. Bu akşam bunun sevincini yaşayacağız ancak yarın başka şeyler düşünmeye başlayacağız. Ne zaman en iyi halimizde oluruz? Bunu bilemiyorum. Tahmin etmek zor. Grubun lideri olmayı hak ettik çünkü 4 maç kazandık.

"Sahada çok fazla iyi oyuncu görmedim"

Sow çok çalıştı ve çok güzel bir gol attı. Onu da tebrik ediyorum ancak bugün sahada çok fazla iyi oyuncu göremedim. Yine de önemli olan turu geçmekti ve bunu başardık.


Fenerbahçe'de Martin Skrtel cezalı duruma düştü


"Gelecek sezon daha çok zamanımız olacak"

Sezon bittiği zaman bazı şeyleri başarmış mıyız yoksa başaramamış mıyız, bunu görürüz. O zaman ben de fikirlerimi açıkça sizlerle paylaşırım. 3 kulvarda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. En ileriye gidebilmek... Bu ne kadar gerçekçi? Her maç bizim için final. Şampiyon olacak mıyız, nereye gideceğiz bunu göreceğiz. Bu sezon maçtan maça, seyahatten seyahate gittik. Umarım gelecek sezon bu konularla ilgili hazırlanmak için çok daha fazla zamanımız olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ